Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hajtix

Czy taniec może zbliżyć?

Polecane posty

Zapisałem się właśnie z koleżanka na kurs tańca, traktuje ją jako dobra koleżankę z która można na każdy temat porozmawiać, jednak zaczyna mi się podobać i zastanawiam się czy taki kurs może zbliżyć dwie osoby do siebie? 

26 minut temu, Hajtix napisał:

zbliżyć

Ciałem chcesz zbliżyć? Osobowością zbliż. Nic z duupy strony. 

2 minuty temu, Electra napisał:

Ciałem chcesz zbliżyć? Osobowością zbliż. Nic z duupy strony. 

Pozwolisz się Hajtix określić? Czy sama będziesz sobie zadawała szczegółowe pytania w duchu i na nie odpowiadała? 

54 minuty temu, Hajtix napisał:

Zapisałem się właśnie z koleżanka na kurs tańca, traktuje ją jako dobra koleżankę z która można na każdy temat porozmawiać, jednak zaczyna mi się podobać i zastanawiam się czy taki kurs może zbliżyć dwie osoby do siebie? 

Jasne, że może.  Był o to zapytany Augustin Egurrola oto co odpowiedział.

Taniec zbliża ludzi?

"Taniec to świetny pretekst, żeby kogoś dotknąć, przytulić się, poczuć czyjś zapach. W tańcu można powiedzieć znacznie więcej, niż kiedy normalnie ze sobą rozmawiamy. Taniec daje przyzwolenie na więcej i to więcej nas fascynuje. Jeżeli dobrze tańczysz, kobiety cię kochają. Jeżeli umiesz prowadzić w tańcu, to problemy z nawiązaniem relacji damsko-męskich przestają istnieć"

Przede wszystkim próbujecie obydwoje czegoś nowego, to też łączy ludzi. A podczas tak bliskiego kontaktu może "zaskoczyć".

Wiec: Wyginaj śmiało ciało 😜