tkpatrycja 0 Napisano Maj 18, 2021 Nie wiem jakie kosmetyki kupić dla malucha. Chodzi mi o takie których skład jest prosty i jak najbardziej naturalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwna 674 Napisano Maj 18, 2021 Żadnych. Linomag do pupy. Skóra noworodków wydziela jeszcze swoje naturalne olejki. Myć samą wodą do 6 tygodnia. Tak zalecali w UK i tak robiliśmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annn2020 245 Napisano Maj 19, 2021 Najlepiej wcale. My też przez parę tygodni myliśmy sama woda inie stosowaliśmy żadnych oliwek ani innych nawilżających smarowidel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MłodaMama 51 Napisano Maj 19, 2021 Czym mniej tym lepiej. Jeśli dzidziuś nie ma żadnych problemów skórnych, przesuszania itd to sama wodą lub woda z mydełkiem dla dzieci. Ja musiałam używać oliwek do kąpieli bo skóra mojej córki się po prostu przesuszała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach