oczek123 0 Napisano Maj 20, 2021 Witam doszlo do nieprzyjemnego mianowicie za pozno wyciagnalem i moglo cos sie dostac nie mowie ze nie stosunek byl bez dni plodnych Partnerka nie ma zadnych zawrotow glowy, bolów brzucha od 2 tygodni jakie jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze pomocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Urbanlegend Napisano Maj 21, 2021 Dlaczego miałaby mieć zawroty głowy, bóle brzucha itd? Poczytaj o objawach ciąży i tym kiedy się zaczynają, to nie jest wiedza tajemna a może dzięki temu unikniesz kolejnych kompromitacji. Prawdopodobieństwo ciąży jest bardzo duże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalinka 8 Napisano Maj 22, 2021 Dnia 20.05.2021 o 23:00, oczek123 napisał: Witam doszlo do nieprzyjemnego mianowicie za pozno wyciagnalem i moglo cos sie dostac nie mowie ze nie stosunek byl bez dni plodnych Partnerka nie ma zadnych zawrotow glowy, bolów brzucha od 2 tygodni jakie jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze pomocy czytajac to mam wrazenie ze pisze to dziecko 15 letnie. zacznij moze z partnerka od zakupienia porzadnego sprzetu do sprawdzania cyklu, ja uzywam testera afrodyty. nie napisales tez czy sie zabezpieczacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.and.a 56 Napisano Maj 22, 2021 (edytowany) Edytowano Maj 22, 2021 przez P.and.a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xenia9 28 Napisano Maj 23, 2021 Pomyślcie o stosowaniu diafragmy Caya, to jest mechaniczna ochrona, którą aplikuje partnerka przed stosunkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena188 13 Napisano Maj 24, 2021 o ile dobrze zostaly wyznaczone dni płodne.. ja do tego używam komputer cyklu cyclotest mySense, wtedy jestem na 100% pewna :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach