BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 22, 2021 Jak zwykle temat zasraczony tanim niczym wino firmy wino podrywem. Wypjerdalać na priw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sprawiedliwy 47 Napisano Maj 22, 2021 3 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Jak zwykle temat zasraczony tanim niczym wino firmy wino podrywem. Wypjerdalać na priw. Milcz bo każę Cie wychłostać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 22, 2021 8 minut temu, maxii napisał: tak ale w życiu czasami może się odkręcić wszystko o 360 stopni tu nic nie jest dane na zawsze nikomu Czyli nic się nie odkręci ✌ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Maj 22, 2021 3 minuty temu, TakaJedna napisał: Nie mieszkalam w województwie Łódzkim. To pewnie moj sobowtór Oj Nati jeśli to Ty, to wyładniałaś jeszcze bardziej Zawsze będę pamiętał moją głupotę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 22, 2021 Przed chwilą, Sprawiedliwy napisał: Milcz bo każę Cie wychłostać. Zachowaj sobie te teksty dla innej osoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sprawiedliwy 47 Napisano Maj 22, 2021 7 minut temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Zachowaj sobie te teksty dla innej osoby. Powiedziałem zamilcz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 22, 2021 Przed chwilą, Sprawiedliwy napisał: Powiedziałem zamilcz. Głośniej, bo nie słyszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Maj 22, 2021 6 minut temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Czyli nic się nie odkręci ✌ moim zdaniem odkręci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sprawiedliwy 47 Napisano Maj 22, 2021 2 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Głośniej, bo nie słyszę. Co mówisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 22, 2021 1 minutę temu, maxii napisał: moim zdaniem odkręci 360 stopni zwłaszcza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 22, 2021 Przed chwilą, Sprawiedliwy napisał: Co mówisz? Mówię, mówię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Maj 22, 2021 zmarli nie dają znaków ale żywi przeczuwają swoja śmierć podświadomość to czuje może taka osoba cos niefortunnie powiedzieć jak zostało napisane wyżej może jej sie to przyśnić kiedyś czytałam o wróżeniu z rak tam jest wszystko zapisane a zapisuje te linie tworzy je mózg 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sprawiedliwy 47 Napisano Maj 22, 2021 3 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Mówię, mówię. Aaaa no to nie mów nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Maj 22, 2021 2 minuty temu, TakaJedna napisał: Nie jestem w temacie. Mylisz mnie z kims. W takim razie sorry, bo zdjęcie identyczne masz, jak moja miłość z przeszłości Trzymaj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sprawiedliwy 47 Napisano Maj 22, 2021 3 minuty temu, TakaJedna napisał: Nie jestem w temacie. Mylisz mnie z kims. Nie kłam xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Maj 22, 2021 2 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: 360 stopni zwłaszcza... widzę jesteś dobra z matmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Maj 22, 2021 2 minuty temu, TakaJedna napisał: Baj Bądź szczęśliwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sprawiedliwy 47 Napisano Maj 22, 2021 3 minuty temu, TakaJedna napisał: Usilnie szukasz zaczepki. Tylko nie proponuj zaraz wyjścia na gołe klaty xd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Maj 22, 2021 Z tego co mi wiadomo to tylko nieszczęśliwe duszę mogą uprzykrzać życie żyjącym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 22, 2021 2 minuty temu, maxii napisał: widzę jesteś dobra z matmy Tyle to każdy przygłup wie. Ups. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Maj 22, 2021 9 minut temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: 360 stopni zwłaszcza... tak w życiu jest ze wraca sie do punktu wyjścia z niebytu do niebytu/narodzin - śmierci ale mi chodziło o metaforę zmienności życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 22, 2021 Przed chwilą, maxii napisał: tak w życiu jest ze wraca sie do punktu wyjścia z niebytu do niebytu/narodzin - śmierci ale mi chodziło o metaforę zmienności życia Ale my pisaliśmy o rzeczach, których żadna siła już nie zmieni, a nie o tym, co ma szansę się obkręcić. Dżiz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 22, 2021 Przed chwilą, Nymphette napisał: Ale właściwie - dlaczego? Przecież to nie byłoby sprawiedliwe (ale i logiczne), gdyby osoba, która w jakiejś koszmarnej sytuacji życiowej (może bez wyjścia, może w sytuacji fizycznego bólu i choroby przewlekłej, czy nie rokującej poprawy), w koszmarnym stanie psychicznym, albo fizycznym, decyduje się faktycznie na skrócenie swoich cierpień (w założeniu...) - - miałaby mieć "tam" gorszą pośmiertną rzeczywistość, aniżeli jakiś gn.ojek, który całe życie krzywdził ludzi, ale dożył późnej starości (a to jest niestety normą - zwykle ludzie psychopatyczni, czy socjopatyczni, albo po prostu źli, cieszą się niezłym zdrowiem, znacznie lepszym, aniżeli ludzie słabsi, często nadwrażliwi, którzy chorują z racji nadużyć przez grupę wspomnianą wcześniej - i to już nawet nie są potoczne, ludowe obserwacje, które chyba mamy wszyscy, typu "złego licho nie weźmie" - ale to jest obszar wiedzy, którą rozpowszechniają i eksplorują nieraz ludzie ze środowisk akademickich - np. Ancelin Schutzbenger, u nas dr Marzanna Radziszewska Konopka) - to się w głowie nie mieści, jakaś dzika niezgoda budzi się we mnie w odpowiedzi na taką koszmarną wizję...To by znaczyło, że "tam" (czymkolwiek to "tam" by nie było...) jest autentycznie gorzej, aniżeli tutaj... @lonelyman- ta dziewczyna podjęła próbę samobójczą z jakiegoś realnego powodu (wiem, wiem, tu już wchodzimy w takie trochę wartościowanie - ale wiecie o co chodzi - takie "rozeznanie wstępne" - bo czym innym jest próba samobójcza z powodu porzucenia przez chłopaka, z którym byliśmy miesiąc - a czym innym taka sama próba podejmowana z powodu przewlekłego, fizycznego bólu, nie mówiąc o diagnozie nieuleczalnej choroby - jasne, tą pierwszą też pewnie podejmowała osoba w ogromnym cierpieniu - którą prawdopodobnie kiedyś musiano gdzieś w dzieciństwie "niedokochać", czy zwyczajnie skrzywdzić - bo ktoś z normalną samooceną i miłością własną, z wiarygodną oceną rzeczywistości - raczej by się na coś takiego nie zdecydował - ale wiadomo, o co chodzi - czy raczej właśnie jakiś "błąd młodości"? Nie chce mi się tego czytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Maj 22, 2021 1 minutę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Ale my pisaliśmy o rzeczach, których żadna siła już nie zmieni, a nie o tym, co ma szansę się obkręcić. Dżiz. nie wierzysz w zmartw wstanie i zmarłych obcowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 22, 2021 1 minutę temu, Nymphette napisał: W tym przypadku możesz nie czytać Pytanie było do LonelyMana bardziej, a propos tej dziewczyny - ale musiałam Cię zacytować, żeby moja wypowiedź miała sens xD Luz. Zaraz się zalecą twoi fani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sprawiedliwy 47 Napisano Maj 22, 2021 3 minuty temu, TakaJedna napisał: Wbrew pozorom staram sie byc dla takich jak Ty bardzo wyrozumiala i opanowana wiem, ze probuja zwrocic na siebie uwage glupkowatym zachowaniem. Uwierz potrafię być gorszy, a i na pewno wtedy się nie opanujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 22, 2021 1 minutę temu, maxii napisał: nie wierzysz w zmartw wstanie i zmarłych obcowanie Kiedyś trzeba przestać wierzyć w pierdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 22, 2021 1 minutę temu, Nymphette napisał: Ja tu nie mam fanów Nie w tym wcieleniu Skończ z tą kokieterią. Mnie chcesz w chūja zrobić? Stapyt. Znam ciebie i znam facetów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sprawiedliwy 47 Napisano Maj 22, 2021 2 minuty temu, TakaJedna napisał: Juz sie boje. Uwielbiam ta adrenaline i dreszczyk emocji, gdy ktos próbuje mnie straszyc i "zniszczyc". Zazwyczaj postepuja w ten sposob osoby, ktore moga mnie jedynie cmoknac w tylek. Heee. A w którym momencie napisałem że Cię straszę czy chcę zniszczyć? Masz już urojenia. Bez odbioru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 22, 2021 Przed chwilą, Nymphette napisał: No ale gdzie ich tu widzisz xD ? Posucha Zara wypełzno jak robale spod kamienia. Czrast mi. Jeszcze wszystko się obróci o czysta 60 stopni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach