Ksiezycaaa5 0 Napisano Maj 23, 2021 Witam, mam 23 lata, ogólnie zawsze miałam regularny okres i codziennie biorę leki na tarczyce niedoczynności, wiec jestem w miesiącu ciąży. Wizytę mam dopiero w środę u ginekologa. Co do ciąży, czy to jest normalne ze codziennie się wymiotuje dwa razy dziennie albo ciagle osoba ma nudności, ze to może być jakaś choroba? I dlaczego tak jest ze codziennie mnie brzuch boli, jakbym dostała miesiączkę będąc w ciąży? Proszę o odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.Gość 275 Napisano Maj 23, 2021 tak to normalne. W twoim organizmie buzuja chormony. Wymioty,nadwrazliwosc na zapachy,nawet rozwolnienie ,bole glowy,zgagi,nudnosci i inne fajne rzezczy to uroki pierwszego trymestru. Bol brzucha w ciazy zawsze jest niepokojacy,jednak zupelnie normalny bo macica sie rozciaga i przystosowywuje do nowego stanu rzeczy. Poki bol nie jest ostry to powinno byc ok. Jezeli miewasz bardzo bolesne miesiaczki to bol brzucha moze Ci towarzyszyc dlugo. Warto skonsultowac z lekarzem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takesugar 4 Napisano Maj 30, 2021 tak to normalne objawy, mozesz kochana jeszcze poczytac o 1 trymestrze na naturalna plodnosc tam tez duzo ciekawych watkow jest poruszanych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach