Qwert00 2 Napisano Maj 27, 2021 (edytowany) Bede mieć wykształcenie zawodowe bez zawodu. Po za tym nic więcej nic. Widziałem oferty z obsługą klienta tylko czy oni by przyjęli taka osobę jak ja? Tam chyba trzeba przekonywać do zakupu wiec chyba nie dla mnie. Pracy w sklepie się boje i nie chciałbym tam pracować. Edytowano Maj 27, 2021 przez Qwert00 Powod Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwert00 2 Napisano Maj 27, 2021 Budowy i kucharze tez nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pawlox 3 Napisano Maj 28, 2021 Wydaje mi się , że jeśli nie na kasie W sklepie to w małym magazynie , np : po wyjściu ludzi rozkładanie towaru , sprawdzanie, liczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rybka ABC 2 Napisano Czerwiec 28, 2021 Ja mialam podobny problem. W koncu sie udalo, ale 3 zmiany niestety w tym i nocki w pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociak 6 Napisano Lipiec 4, 2021 Lepiej zacząć jakaś szkołę i nie pakować się jeszcze do pracy jeśli możesz xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zet 25 Napisano Lipiec 5, 2021 (edytowany) 22 godziny temu, kociak napisał: Lepiej zacząć jakaś szkołę i nie pakować się jeszcze do pracy jeśli możesz xd Powinien isc do pierwszej lepszej pracy i zarabiac. Szkole moglby robic przy okazji Edytowano Lipiec 5, 2021 przez Zet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach