sebastiian647 7 Napisano Czerwiec 2, 2021 Hej. Otóż w poniedziałek pisałem do byłej dziewczyny czy da się w sobotę zaprosić na kawę. Napisała mi, że zobaczymy ale nic nie obiecuję. Zależy mi na niej i chcę żebyśmy znów byli razem. Minęło 2 miesiące od rozstania. Prawie, że codziennie piszemy ze sobą na Messenger. Teraz mam pytanie czy wypada zapytać czy jednak spotkamy się w sobotę? Czy lepiej poczekać aż sama napisze co do tego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
90%cacao 729 Napisano Czerwiec 2, 2021 Chyba nie kumasz co to znaczy rozstanie i po co to się robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebastiian647 7 Napisano Czerwiec 3, 2021 12 godzin temu, 90%cacao napisał: Chyba nie kumasz co to znaczy rozstanie i po co to się robi. Różnie w życiu bywa. Znam pary co rozstali się a po 2 czy 5 do siebie wrócili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
90%cacao 729 Napisano Czerwiec 3, 2021 2 godziny temu, sebastiian647 napisał: Różnie w życiu bywa. Znam pary co rozstali się a po 2 czy 5 do siebie wrócili To po pytasz innych zdanie, skoro masz jedeny cel jużobrany: powrót za wszleką cene? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach