TwojaMuuza 875 Napisano Czerwiec 2, 2021 Ale jak sprawić, żeby on też mnie pokochał? I nie tylko fizycznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Czerwiec 2, 2021 46 minut temu, TwojaMuuza napisał: Ale jak sprawić, żeby on też mnie pokochał? I nie tylko fizycznie. Może zapłacić?. Mi jedną miała dać nr. Tel. I nie dała i jak to wytłumaczyć?. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Czerwiec 2, 2021 48 minut temu, TwojaMuuza napisał: Ale jak sprawić, żeby on też mnie pokochał? I nie tylko fizycznie. Mi jedna miała dać nr. I nie dała i jak to wytłumaczyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Czerwiec 2, 2021 O dzięki moder. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Czerwiec 2, 2021 Co to się stanęło się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duży ogórek 408 Napisano Czerwiec 2, 2021 1 godzinę temu, TwojaMuuza napisał: Ale jak sprawić, żeby on też mnie pokochał? I nie tylko fizycznie. Wiadomo swojego męża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Czerwiec 2, 2021 3 godziny temu, lonelyman napisał: Może zapłacić?. Mi jedną miała dać nr. Tel. I nie dała i jak to wytłumaczyć?. Zapłacić za miłość? Nigdy w życiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach