Tera_2006 5 Napisano Czerwiec 4, 2021 hejka! mam problem otóż w niedziele poszłam do skateparku i zobaczyłam, że pewien chłopak się a mnie co jakiś czas patrzy. następnego dnia było to samo. jest na prawdę przystojny ps. ja i moja przyjaciółka mówimy na niego BB- błękitnooki brunet. nie wiem czy mu się podobam, on mi tak. czy mam zrobić pierwszy krok, czy czekać? a może ja mu się wcale nie podobam? poradźcie coś proszę, z góry dziękuję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Czerwiec 4, 2021 1 minutę temu, Tera_2006 napisał: zrobić pierwszy krok, czy czekać? a może ja mu się wcale nie podobam? poradźcie coś proszę, z góry dziękuję! Normalnie zagadaj, jakbyś pytała swojego lekarza o zdrowie. Oszczędzisz sobie czasu i będziesz wiedziała. Po co się tak zadręczać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tera_2006 5 Napisano Czerwiec 4, 2021 3 minuty temu, Druhu napisał: Normalnie zagadaj, jakbyś pytała swojego lekarza o zdrowie. Oszczędzisz sobie czasu i będziesz wiedziała. Po co się tak zadręczać? wstydzę się, myślałam by sie np specjalnie wywrocic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach