Natala88 0 Napisano Czerwiec 5, 2021 Hej. Jeszcze nigdy nie miałam orgazmu pochwowego podczas stosunku, miałam kilku partnerów i z żadnym mi się to nie udało, tak samo przy masturbacji... Brak. Czy któraś ma podobny problem? Może macie jakieś porady? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie.idealna 85 Napisano Czerwiec 5, 2021 (edytowany) 39 minut temu, 130fox napisał: Może nie odpowiedni partnerzy. Pewnie jeszcze będziesz miała:) Tak sądzisz? Edytowano Czerwiec 5, 2021 przez nie.idealna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przegość 115 Napisano Czerwiec 5, 2021 Dam Ci przepis na orgazm pochwowy, ale pewnie i tak nie skorzystasz. Większość kobiet jest zbyt leniwa, by im się chciało korzystać z tej techniki. Możesz pieścić łecht@czkę, ale przede wszystkim musisz zaciskać mięśnie kegla. Zaciskasz, trzymasz aż czujesz że puszczasz, więc zaciskasz znowu. I tak do orgazmu. Nie można robić przerw. Po kilku udanych próbach można odstawiać powoli łecht@czkę. Proszę bardzo. Nie ma za co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chmurka91 5 Napisano Czerwiec 6, 2021 Dnia 5.06.2021 o 13:48, Natala88 napisał: Hej. Jeszcze nigdy nie miałam orgazmu pochwowego podczas stosunku, miałam kilku partnerów i z żadnym mi się to nie udało, tak samo przy masturbacji... Brak. Czy któraś ma podobny problem? Może macie jakieś porady? Niepokojące jest to, że sama nie jesteś w stanie się doprowadzić do orgazmu . Jeżeli nie masz żadnych problemów zdrowotnych mogących na to wpłynąć to według mnie nie poznałaś jeszcze wystarczająco własnego ciała. Ile masz lat, jeśli wolno spytać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddt60 1326 Napisano Czerwiec 7, 2021 nie wszystkie kobiety osiągają w ogóle orgazm pochwowy. Łechtaczkowy dziś uważa się za równoważny pochwowemu i nikt poważny nie traktuje go jako gorszy albo mniej dojrzały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dama35 4 Napisano Czerwiec 8, 2021 Powiem tak...z ex mężem byłam przez 10 lat i ani jednego orgazmu ....po rozwodzie poznałam obecnego partnera i on mi dał orgazm pochwowy i łechtaczkowy a zorientował się że udawałam orgazm bo moja ci.. nie miała skurczów . Rzeczywiście do tego chyba trzeba mieć odpowiedniego partnera i dojrzeć trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach