Onna.3. 281 Napisano Czerwiec 9, 2021 Dlaczego go usunięto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FNicki 152 Napisano Czerwiec 9, 2021 żebyś się zastanawiała nad tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Czerwiec 9, 2021 2 minuty temu, FNicki napisał: żebyś się zastanawiała nad tym. No proszę, a ty jak zwykle gotowy, aby komentować to co napiszę. Spadaj mi stąd! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasztaniak 135 Napisano Czerwiec 9, 2021 Sraka była Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FNicki 152 Napisano Czerwiec 9, 2021 Przed chwilą, Onna.3. napisał: No proszę, a ty jak zwykle gotowy, aby komentować to co napiszę. Spadaj mi stąd! grzeczniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Czerwiec 9, 2021 1 minutę temu, FNicki napisał: grzeczniej. Bo co mi zrobisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasztaniak 135 Napisano Czerwiec 9, 2021 Przed chwilą, Onna.3. napisał: Bo co mi zrobisz? Minete 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FNicki 152 Napisano Czerwiec 9, 2021 Przed chwilą, Onna.3. napisał: Bo co mi zrobisz? więcej nie będę pisał w twoich tematach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Czerwiec 9, 2021 1 minutę temu, FNicki napisał: więcej nie będę pisał w twoich tematach. No i bardzo dobrze. Czekam na to z utęsknieniem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Czerwiec 9, 2021 4 minuty temu, TakaJedna napisał: To zabrzmiało groźnie Ale co takiego, mój komentarz czy jego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Czerwiec 9, 2021 3 minuty temu, TakaJedna napisał: Jego. Aaa to już rozumiem. I bardzo dobrze, przynajmniej da mi spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Czerwiec 9, 2021 1 godzinę temu, Niby normalny napisał: łał nowy temat stworzyłaś, kto to w ogóle jest? znowu jakiś model albo gwiazdor? Trzymajcie mnie To Ty nie wiesz kim jest Krzysztof Pieczyński? Czy tylko udajesz? Ale ok, jeśli już chcesz wiedzieć to jest to polski aktor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach