Ginger2003 1 Napisano Czerwiec 9, 2021 mam niecałe 18 lat. nie dawno przezylam swoj pierwszy raz z moim chlopakiem. Nie bylo jakos super i jestem troche zawiedziona. Moze mógłby tu ktos powiedzieć jak zaczynała sie jego przygoda z erotyka? pierwszy pocałunek, pierwsza miłość, pierwsze zauroczenie i pierwszy seks. licze na ciekawe historie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ginger2003 1 Napisano Czerwiec 9, 2021 Ksiazki nie znam ale poszukam. od kilku dni mysle o tym co sie wydarzylo i zaczynam myslec ze seks jest przereklamowany. a jaki był twoj pierwszy raz? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddt60 1326 Napisano Czerwiec 10, 2021 16 godzin temu, Ginger2003 napisał: mam niecałe 18 lat. nie dawno przezylam swoj pierwszy raz z moim chlopakiem. pierwszy raz w zasadzie nigdy nie jest super. Trzeba nad tym popracować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przegość 115 Napisano Czerwiec 10, 2021 23 godziny temu, Ginger2003 napisał: mam niecałe 18 lat. nie dawno przezylam swoj pierwszy raz z moim chlopakiem. Nie bylo jakos super i jestem troche zawiedziona. Moze mógłby tu ktos powiedzieć jak zaczynała sie jego przygoda z erotyka? pierwszy pocałunek, pierwsza miłość, pierwsze zauroczenie i pierwszy seks. licze na ciekawe historie. A co konkretnie Cię rozczarowało i czego tak właściwie oczekiwałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Esox 337 Napisano Czerwiec 11, 2021 Dnia 9.06.2021 o 22:46, Ginger2003 napisał: mam niecałe 18 lat. nie dawno przezylam swoj pierwszy raz z moim chlopakiem. Nie bylo jakos super i jestem troche zawiedziona. Moze mógłby tu ktos powiedzieć jak zaczynała sie jego przygoda z erotyka? pierwszy pocałunek, pierwsza miłość, pierwsze zauroczenie i pierwszy seks. licze na ciekawe historie. To temat rzeka. Napiszę w skrócie gdyż jestem w pracy. Nie mogę się rozpisywać. Początki mojego życia uczuciowego były fatalne. Powodem była nieśmiałość, która poważnie utrudniała moje życie w czasach gdy miałem te 17- 20 lat. Co z tego, że miałem jako takie powodzenie u dziewczyn skoro nie byłem w stanie tego wykorzystać. Na domiar złego moje pierwsze uczucie do dziewczyny było nieodwzajemnione. Miałem wtedy 18 lat. Ona wolała kogoś innego. Wczesniej było pierwsze zauroczenie w dziewczynie z mojego liceum. Miałem 17 lat. Ona była rok młodsza. Nie bylem w stanie wykonać pierwszego kroku. Przepadło mimo tego, że miałem szanse. Nieśmialosc triumfowała. Pierwszy pocałunek mogłem zaliczyć w wieku 20 lat, ale stchórzylem. Zachowałem się żałośnie. W tym momencie byłem już kandydatem na wiecznego prawiczka skoro nie byłem w stanie przełamać się mając okazję do 1 go pocałunku. Pierwszy pocałunek i coś jeszcze zaliczyłem w wieku 22 lat. Od tamtego momentu sprawy potoczyły się szybko. Zyskalem pewność siebie. Od tamtej pory korzystałem z uroków młodości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach