Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdyniemównigdy8

Siną końcówka członka

Polecane posty

Poznalam faceta. Po jakimś czasie wylądowaliśmy w łóżku. Jego członek na kolcowce tzn bardziej na główce byl siny. Czy ktoś wie co to za zjawisko ?

2 godziny temu, Nigdyniemównigdy8 napisał:

Poznalam faceta. Po jakimś czasie wylądowaliśmy w łóżku. Jego członek na kolcowce tzn bardziej na główce byl siny. Czy ktoś wie co to za zjawisko ?

Jeansy farbują...

7 minut temu, Bolek napisał:

Albo dymał intensywnie kilka dni pod rząd aż mu zsiniał, szczególnie w zwisie.

Taaa... chyba kałamarz...

47 minut temu, Bolek napisał:

A przypomniałem sobie jeszcze o petardzie wcisnietej w główkę i tylko lont wystawał.  Brrrrrrr straszne

Kiedyś czytałem, że takie rzezy robią sobie nie transwestyci tylko to drugie trans (nie mylić z gatunkiem muzyki techno😎), co nienawidzi i nie akceptuje  swojego ciała  w męskiej formie. Zastanawiam się tylko po co to nagrywają i puszczają w sieć. Wydaje mi się, że tu działa już biznes. Są zapewne dewianci co lubią to oglądać i suto za to płacić (wszak są też amatorzy snuff motive, brrr...), więc znajdą się pośrednicy, co ogarniają takie rzeczy. 

8 minut temu, marinero napisał:

Ma problemy z krazeniem a specyficznie zastoj zylny w cialach jamistych .Krew mu nie dociera   z powdu pozatykania zastawek w tetnicach w wacku.Powinien sie leczyc i obnizyc sobie cholesterol wszelkimi sposobami bo ci zemrze na tobie 🙂  lub w trakcie robienia mu loda 🙂 Zas o Viagrze zapomnij! 

Kim jesteś, marinero? 😉  Obstawiam,że nie marynarzem 😄 

Normalnie ddt ma teraz rywala o miano największego eksperta na forum 😉 

8 godzin temu, marinero napisał:

Ma problemy z krazeniem a specyficznie zastoj zylny w cialach jamistych .Krew mu nie dociera   z powdu pozatykania zastawek w tetnicach w wacku.Powinien sie leczyc i obnizyc sobie cholesterol wszelkimi sposobami bo ci zemrze na tobie 🙂  lub w trakcie robienia mu loda 🙂 Zas o Viagrze zapomnij! 

No i to jest konkret!!

Czyli po wiagrze z tego powodu ? 😄

Przed chwilą, marinero napisał:

Nie pal glupa:) 

On jest chory i powinien sie leczyc u kardiologa  a nie bzykac panienki 🙂 Byc moze ma tez cukrzyce?! 🙂 co bardzo prawdopodobne:) 

Nie pale głupa. Aż tak dobrze na zdrowiu się nie znam by ocenić co mu jest  😉

7 minut temu, marinero napisał:

Skoro jestes z nim w intymnych stosunkach zobacz tez czy nie ma sinych palcow u stop.To objaw cukrzycy.Taki pobiezny ale siny wacek oznacza ze ma klopoty z krazeniem 🙂 Viagry wiec mu nie zalecaj 🙂 bo rakieta wyprawisz go do  nieba 🙂  Generalnie facet nie nadaje sie na jurnego kochanka 🙂 z twojego opisu to wynika 🙂 

Dobrze wiedzieć! Jak zwykle konkret marinero! 🙂 DZIEKI !

5 minut temu, Men37lat.Łódź napisał:

Możesz też porównać z innymi wackami. Może zdarzają się takie częściej i to nie objaw choroby

Pierwszy raz widze taki przypadek ale też dużo ich nie widziałam  😄

9 godzin temu, robięjaklubię napisał:

ocenianie czy ktoś będzie dobrym kochankiem czy nie na forum to lekkie przegięcie

Podcięłaś mi ostatnie skrzydła... 😞 może jednak się pokusisz? 🤔