xNiktx 2 Napisano Czerwiec 12, 2021 Witam. Mam 23 lata, jem normalnie śniadanie obiad kolacja o stałych porach, biorę leki przeciwdepresyjne i przeciwlękowe. Wcześniej bez tych leków byłam bardzo chuda. Po porodzie jestem już rok a brzuch mam dalej płaski, piersi mi zmalały po karmieniu do rozmiaru żadnego nawet nie AA tylko jeszcze mniejsze. Ramiona mam kościste i ręce też. Za to w nogach i w biodrach przytylam bardzo dużo, pupa też zrobiła mi się okrągła. Co mam zrobić żeby przytyć jeszcze w piersiach i brzuchu oraz w ramionach? Nie mogę na siebie patrzeć. I nie będę robić żadnych ćwiczeń bo jestem w szpitalu więc ćwiczenia odpadają. Czy jest szansa że po jakimś czasie przytyje w górze a nie tylko w dole? Jestem już rok po porodzie i nie wierzę że dalej mam taki brzuch jakbym dopiero co była po porodzie. Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xNiktx 2 Napisano Czerwiec 12, 2021 2 minuty temu, Użyszkodnik napisał: Mi zawsze idzie w cyce albo proporcjonalnie, to zalezy od figury, ja jestem klepsydra, a Ty gruszka. Co nam zrobić żeby poszło mi w górę ? Gruszki też mają trochę w górze . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xNiktx 2 Napisano Czerwiec 12, 2021 Przed chwilą, Użyszkodnik napisał: Chyba nic z tym nie zrobisz. Mysle, ze jedynie mozesz poszukac cwiczen na dolne partie by konkretnie je odchudzic. Ja tyje w takiej kolejnosci: twarz, piersi, reszta ciala proporcjonalnie. Dlatego staram sie nie tyc, zeby mi nie obwisly. Okej dziękuję za odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xNiktx 2 Napisano Czerwiec 12, 2021 1 minutę temu, Użyszkodnik napisał: Chyba nic z tym nie zrobisz. Mysle, ze jedynie mozesz poszukac cwiczen na dolne partie by konkretnie je odchudzic. Ja tyje w takiej kolejnosci: twarz, piersi, reszta ciala proporcjonalnie. Dlatego staram sie nie tyc, zeby mi nie obwisly. Po prostu pytam bo przez ciąża szło mi w górne części i miałam piersi i górę proporcjonalna a po porodzie jakoś mi się poprzestawiało i nie wiem czemu tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach