Thurisaz 0 Napisano Czerwiec 13, 2021 Mój pamiętnik = radykalnej walki o zdrowie i wygląd .... lchf 1/posiłek czas start Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisha_100 1 Napisano Czerwiec 13, 2021 Powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariannanna 0 Napisano Czerwiec 17, 2021 Serio, poowdzenia! Cholernie trudno zgubic nadprogramowe kilogramy, także życze Ci aby się udało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania H99 603 Napisano Czerwiec 18, 2021 Dnia 13.06.2021 o 19:17, Thurisaz napisał: Mój pamiętnik = radykalnej walki o zdrowie i wygląd .... lchf 1/posiłek czas start jak idzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
roobiko 0 Napisano Sierpień 9, 2021 Życzę powodzenia kochana!! To, że zaczęlaś to pierwszy krok do sukcesu, a jeśli masz problemy z motywacją to osobiście polecam diete 1:1, bo w utrzymaniu diety pomaga ci tam konsultant! Mi to dało super powera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dehoxa 0 Napisano Sierpień 10, 2021 Jak chcesz przyśpieszyć odchudzanie to zapraszam zajrzeć tutaj: dietalux.wordpress.com powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach