Patisonek1990 5 Napisano Czerwiec 21, 2021 Hej dziewczyny, Staramy się z mężem o pierwsze dziecko od jakiegoś czasu. Ostatnia miesiaczkę miałam 19.05. Owulacja przypadła na 1.06 bo akurat mialam wizytę u ginekologa który jest też endokrynologiem aby sprawdzić jak owuluję i potwierdził że jest owu mimo że test owulacyjny wyszedł mi negatywny. Dziś jest 21.06 miesiączki nadal nie mam ale mam bardzo tkliwe piersi, jestem senna , siły na nic nie mam, jestem opuchnieta. Robilam chyba już z 3 testy ciążowe ale wszystkie wyszły negatywne. Co robić? Poczekać jeszcze i powtórzyć test czy iść na betę lub zapisać się do ginekologa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kliop 44 Napisano Czerwiec 22, 2021 Poprawnie robisz te testy tzn. z moczu rano? Mozesz powtarzać lub zrobić betę. Do ginekologa nie ma po co, bo na tak wczesnym etapie nic się nie zbada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patisonek1990 5 Napisano Czerwiec 22, 2021 Tak z moczu rano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stokrotka30 51 Napisano Czerwiec 22, 2021 Mnie najbardziej zastanawia jedno- wiele kobiet tutaj pisze że celują w owulację i się nie udaje, lekarz jednej powiedział że owulacja im wypada później więc wtedy spróbowali i się udało.No to ja nie rozumiem- czy wy z mężem kochacie się tylko w owulację?Kurczę, my uprawiamy seks codziennie lub co drugi dzień. Odpuszczamy sobie w drugi, trzeci i czwarty dzień miesiączki,bo krew mnie wtedy zalewa. W pierwszy dzień miesiączki mam skąpe plamienie więc wtedy normalnie odbywamy stosunek, a w piątym dniu koniec miesiączki więc też jedziemy heja ,jesteśmy 15 lat po ślubie i ciągle aktywni w sypialni.Dzieci nastolatki. I co najciekawsze ,mamy dwoje planowanych dzieci 14 latka i 12 latka i cały czas jedziemy na stosunku przerywanym i nie ma wpadek. A zaczęliśmy współżyć 2 lata przed ślubem. Czyli 17 lat odbywamy przerywany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takesugar 4 Napisano Czerwiec 22, 2021 zakup sobie cos do kontroli cyklu np afrodyte smart i zamiast latac co chwile do gina to sama sobie kontroluj, przeciez nie musicie sie kochac tylko w 1 dzien... wiecej luzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Czerwiec 23, 2021 Dnia 22.06.2021 o 12:32, Stokrotka30 napisał: Mnie najbardziej zastanawia jedno- wiele kobiet tutaj pisze że celują w owulację i się nie udaje, lekarz jednej powiedział że owulacja im wypada później więc wtedy spróbowali i się udało.No to ja nie rozumiem- czy wy z mężem kochacie się tylko w owulację?Kurczę, my uprawiamy seks codziennie lub co drugi dzień. Odpuszczamy sobie w drugi, trzeci i czwarty dzień miesiączki,bo krew mnie wtedy zalewa. W pierwszy dzień miesiączki mam skąpe plamienie więc wtedy normalnie odbywamy stosunek, a w piątym dniu koniec miesiączki więc też jedziemy heja ,jesteśmy 15 lat po ślubie i ciągle aktywni w sypialni.Dzieci nastolatki. I co najciekawsze ,mamy dwoje planowanych dzieci 14 latka i 12 latka i cały czas jedziemy na stosunku przerywanym i nie ma wpadek. A zaczęliśmy współżyć 2 lata przed ślubem. Czyli 17 lat odbywamy przerywany. Podziwiam. Naprawdę. Ze wam się chce tak codziennie. Ja czasem nie mam chęci kilka dni, a ostatnio się zdążyło, że nawet dwa tyg minęły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach