Pawnic 0 Napisano Czerwiec 25, 2021 Witam, od jakiegoś czasu mam taką dziwna plamka ciemno czerwona, na żołędziu która tak jakby wychodziła z tego rowka. Od czasu do czasu jak się jakoś dziwnie na to położę czy coś to strasznie boli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IncognitoON35 2 Napisano Czerwiec 25, 2021 1 godzinę temu, Pawnic napisał: Witam, od jakiegoś czasu mam taką dziwna plamka ciemno czerwona, na żołędziu która tak jakby wychodziła z tego rowka. Od czasu do czasu jak się jakoś dziwnie na to położę czy coś to strasznie boli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IncognitoON35 2 Napisano Czerwiec 25, 2021 A na sprzęt to smaruj. MAŚĆ Bez recepty. CLOTRIMAZOLUM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IncognitoON35 2 Napisano Czerwiec 25, 2021 19 minut temu, IncognitoON35 napisał: Coś się zepsuło.. Napisze abarot. Ja też się z tym co ty martwiłem. Lekarz zawalił na moją dziewczynę wtedy. Seks bez gumy Upał. PH Cipki się zmieniło i tak to się nazywa grzybica. Luz tabletki do Cipki i tydzień później ok. Bez stresu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takesugar 4 Napisano Czerwiec 25, 2021 do lekarza! tutaj nikt nie jest w stanie stwierdzic tego, nie podales wielu szczegolow. uprawiasz seks? z zabezpieczeniem/bez? jesli bez to moze byc to tak naprawde wszystko, poczytaj jeszcze o tym na naturalna plodnosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pawnic 0 Napisano Czerwiec 25, 2021 57 minut temu, takesugar napisał: do lekarza! tutaj nikt nie jest w stanie stwierdzic tego, nie podales wielu szczegolow. uprawiasz seks? z zabezpieczeniem/bez? jesli bez to moze byc to tak naprawde wszystko, poczytaj jeszcze o tym na naturalna plodnosc Seksu nie uprawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach