młodymati 2 Napisano Czerwiec 26, 2021 Hej. Jestem Mateusz, mam 17lat i jest to mój drugi post na forum. Od jakiegoś czasu zacząłem się golić, generalnie; wąs, pachy, całe bikini. Tutaj do was pytanie, do tej pory goliłem się jednorazówkami ale szczerze mówiąc jest to dosyć męczące... Myślałem nad plastrami z woskiem, tylko nie wiem jakie no i czy można owymi golić jądra itp. Może jakaś elektryczna golarka? Najlepiej żeby efekt trzymał się dłużej niż jednorazówką albo akcja golenia trwała krócej. Z góry dzięki za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
młodymati 2 Napisano Czerwiec 26, 2021 odświeżam, może ktoś pomoże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milosniczkazakupow 2 Napisano Czerwiec 26, 2021 spróbuj zapytac na jakimś męskim forum bo widzę że bez odpowiedxi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kejti. 2 Napisano Czerwiec 28, 2021 (edytowany) Hej. Możesz spróbować kupić w drogerii plastry z aloesem do ciała z Joanny. Tylko trzeba z tym delikatnie. Ewentualnie jeżeli się nie wstydzisz wybrać się na wosk do kosmetyczki Ogólnie jeżeli chodzi o wosk to trochę to boli, wszystko zależy od indywidualnego progu bólu. Edytowano Czerwiec 28, 2021 przez Kejti. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowka_sztuka123 6 Napisano Czerwiec 29, 2021 polecam kilka pierwszych woskowań u kosmetyczki, przyzwyczaisz się do bólu i zobaczysz, jak to wygląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maurentyna 7 Napisano Grudzień 30, 2023 Dnia 28.06.2021 o 18:29, Kejti. napisał: Hej. Możesz spróbować kupić w drogerii plastry z aloesem do ciała z Joanny. Tylko trzeba z tym delikatnie. Ewentualnie jeżeli się nie wstydzisz wybrać się na wosk do kosmetyczki Ogólnie jeżeli chodzi o wosk to trochę to boli, wszystko zależy od indywidualnego progu bólu. Omg, samemu lepiej nie. Plastry Joanny zostawią ślady wosku i będzie ciężko się tego pozbyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach