Samotny8 7 Napisano Czerwiec 28, 2021 Zapraszam jak by któraś była chętna i zaniedbana, najlepiej na priv, bo tu pewnie zaraz temat wyleci. Mówię o poważnym temacie, Ja l38 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Czerwiec 28, 2021 Ja ci dam romans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Czerwiec 28, 2021 14 minut temu, TwojaMuuza napisał: Ja ci dam romans Przecież lubisz romanse Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Czerwiec 28, 2021 (edytowany) 5 minut temu, lonelyman napisał: Przecież lubisz romanse Właśnie ze nie. Marzę o jednym takim wielkim i na całą resztę życia Edytowano Czerwiec 28, 2021 przez TwojaMuuza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Czerwiec 28, 2021 1 minutę temu, TwojaMuuza napisał: Właśnie ze nie. Marzę o jednym takim wielkim i na całą resztę życia Każdy by tak chciał ale to jest życie. A co z mężem?. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duży ogórek 408 Napisano Czerwiec 28, 2021 3 minuty temu, TwojaMuuza napisał: Właśnie ze nie. Marzę o jednym takim wielkim i na całą resztę życia Dobry wieczór, romans na całe życie nie muzeum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Czerwiec 28, 2021 45 minut temu, Samotny8 napisał: Chętna i zaniedbana Pasuje do opisu. Jestem z lubuskiego, jestem gorąca i chętna, a także zaniedbana- mam odrosty na 5cm i rozdwojone końcówki, ziarnistą matową cerę z rozszerzonymi porami i pryszczami, mam 40kg nadwagi, przyprószone skronie siwizną i paznokcie brudem. Uwielbiam naciągnięte dresy, nie depiluje się, dbam o płaszcz hydrolipidowy rzadką kąpielą. Bierz mnie maleńki, jestem cała Twoja 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach