gosc451 95 Napisano Lipiec 1, 2021 (edytowany) 1 godzinę temu, lex napisał: ooo..zaraz Cie oskarżą za bycie szpiegiem bracisamców , haha. zresztą popieram, to facet jest liderem a nie kobieta. to tak jakby król latał za służką, niebywałe Sre.rem, nie liderem, śmieszny incelku. Walisz pierdy, ze facet-król, a kobieta-służka, a potem glupio się dziwisz i bulwersujesz, dlaczego porównują twoje wypierdy z bs. Edytowano Lipiec 1, 2021 przez gosc451 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosc451 95 Napisano Lipiec 1, 2021 Autorze, napisz. Weź pod uwagę, że kobiety zawsze mają więcej adoratorów, i to takich piszących pierwszych, także nie będą sobie zawracać głowy tymi, którzy nie piszą lub uprawiają jakieś gierki tudzież paniskami unoszącymi się dumą czy honorem. Napisz do niej raz. I jeżeli wtedy nie odpisze to sobie odpuść. Zgadzam się, że to facet jest zdobywcą i to on ma pierwszy dać sygnał iż jest zainteresowany. Inaczej to jakaś bezjajeczna relacja, sorry gregory. Ja zawsze czekam, kiedy to facet pierwszy da jakiś silniejszy sygnał zainteresowania. I wiem, że wiele kobiet po prostu potrzebuje takiej pewności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Lipiec 1, 2021 Po randce powinno się odprowadzić / odwieźć dziewczynę / upewnić, że dotarła bezpiecznie i podziękować jej za randkę. Dać znać, czy chce się kontynuować znajomość. Milczenie oznacza manipulację / niepewność / brak jaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukimaximhowlettflintpalme 64 Napisano Lipiec 2, 2021 (edytowany) Szczerze mówiąc emocje z randki już mi opadły, efekt aureoli też już mija, już nie jestem pod takim wrażeniem jej osoby i urody przypominam sobie jej zamknięcie się na muzykę zespołu The Prodigy(a to jest spora część mojego życia i przyszła partnerka musi conajmniej akceptować tę muzykę) i wszystkie różnice między nami, które były alarmujące na randce... szczerze mówiąc nie wiem czy wogole się odezwę zwłaszcza że już ktoś nowy pojawił się na horyzoncie xd Edytowano Lipiec 2, 2021 przez Łukimaximhowlettflintpalme Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukimaximhowlettflintpalme 64 Napisano Lipiec 11, 2021 Napisałem w końcu ale nie odpisała... :[ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Esox 337 Napisano Lipiec 11, 2021 3 minuty temu, Łukimaximhowlettflintpalme napisał: Napisałem w końcu ale nie odpisała... :[ Czyli jednak nie byliście sobie pisani. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukimaximhowlettflintpalme 64 Napisano Lipiec 11, 2021 Tzn dzisiaj napisałem dopiero, a ona czasami odpisuje nawet po dobie, więc jeszcze czekam ale nie była jakaś szałowa i błyskotliwa więc jak się nie odezwie to walić to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukimaximhowlettflintpalme 64 Napisano Lipiec 11, 2021 Takich lasek jak ona to na pęczki jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach