marawstala 2021 Napisano Lipiec 5, 2021 (edytowany) 2 minuty temu, Cyganka napisał: To pisze z innymi. Ok. nie będę wymyślała czym jest zajęty bo nie wiem : ) ale ewidentnie żabki, słonka i kwiatuszki... działają zmieczajaco na kobiece serca : ) Edytowano Lipiec 5, 2021 przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cyganka 74 Napisano Lipiec 5, 2021 20 minut temu, wyciskam brązowe napisał: wpieniasz się bo nie możesz z niego doić korzyści? Przez chwilę pomyślałam że coś będzie więcej ale się widocznie pomyliłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cyganka 74 Napisano Lipiec 5, 2021 1 minutę temu, marawstala napisał: Ok. nie będę wymyślała czym jest zajęty bo nie wiem : ) ale ewidentnie żabki, słonka i kwiatuszki... działają zmieczajaco na kobiece serca : ) O tak..ja jestem jego skarbeczkiem haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2021 Napisano Lipiec 5, 2021 1 minutę temu, Cyganka napisał: O tak..ja jestem jego skarbeczkiem haha : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cyganka 74 Napisano Lipiec 5, 2021 17 minut temu, marawstala napisał: Zachlysnelas się czułymi słówkami które tak naprawdę nic nie znaczą (przynajmniej w tym momencie)... takie jest moje zdanie Rozumiem gdyby miał w tym jakiś interes to można słodzić żeby coś ugrac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2021 Napisano Lipiec 5, 2021 11 minut temu, Cyganka napisał: Rozumiem gdyby miał w tym jakiś interes to można słodzić żeby coś ugrac meandry cudzych myśli... nie wiem czy jest o czym tu gadać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cyganka 74 Napisano Lipiec 5, 2021 25 minut temu, marawstala napisał: meandry cudzych myśli... nie wiem czy jest o czym tu gadać... Chłop z reguły słodzi gdy chce poderwać przeleciec ub uzyskać inna korzyść. Slodzenie dla samego slodzenia? Powiedzmy że humor sobie poprawia. Widocznie sa i tacy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2021 Napisano Lipiec 6, 2021 2 godziny temu, Cyganka napisał: Chłop z reguły słodzi gdy chce poderwać przeleciec ub uzyskać inna korzyść. Slodzenie dla samego slodzenia? Powiedzmy że humor sobie poprawia. Widocznie sa i tacy Jak sztuka dla sztuki... może mu się nudzi i tym sposobem zapełnia sobie wolną chwile (?) można tak gdybać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardziejBrutalnaBabciaBoni 437 Napisano Lipiec 6, 2021 6 godzin temu, Cyganka napisał: Po co żeby poczuc motyle pod brzuchem Nie wiem. Może ich to cieszy, gdy kobiety im wierzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardziejBrutalnaBabciaBoni 437 Napisano Lipiec 6, 2021 Nie wierz nigdy chłopu, bo cię zbije z tropu. Idę, bo nie mogie już. Naprawdę takie som fakty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2021 Napisano Lipiec 6, 2021 3 godziny temu, loveless napisał: takie słowo z twojej strony? no nie spodziewałem się. Chciałam błysnąć znajomością nowego słówka, ale akurat odpowiedniego dla niego tematu nie bylo i poszło w przypadkowy : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2021 Napisano Lipiec 6, 2021 1 minutę temu, loveless napisał: masz tam dobry temat "pierwszy raz z prostytutką" w którym pisze typ pod nikiem nieistotne95. to jest właśnie kukold, możesz się zapoznać z jego zawartością aby mieć wgląd co mniej więcej to słowo oznacza. Chyba przed chwilą w nim byłam... ok. dzięki za objaśnienie : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cyganka 74 Napisano Lipiec 6, 2021 Kukold Połączenie pantoflarza, sponsora i białorycerza. Mężczyzna który pozwala kobiecie podejmować najważniejsze decyzje w związku ponieważ jest przez nią zastraszony. Kukold ce...e się brakiem pewności siebie i musi swoje braki nadrabiać pieniędzmi fundując rozrywki typowej p0lce. Zanim słowo przeszło do mowy potocznej było używane w środowisku swingersów dla określenia mężczyzny czerpiącego satysfakcję seksualną z bycia zdradzanym przez partnerkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach