Oczarowana45 20 Napisano Lipiec 5, 2021 facetów z którymi się spotykam jak się z tego wyleczyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oczarowana45 20 Napisano Lipiec 5, 2021 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardziejBrutalnaBabciaBoni 437 Napisano Lipiec 5, 2021 Znajdź takiego bez przeszłości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oczarowana45 20 Napisano Lipiec 5, 2021 Ciężko jest znaleźć kogos bez przeszłości, chciałabym żeby ktoś ze mną pogadał na ten temat bez złośliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellies 777 Napisano Lipiec 5, 2021 (edytowany) Nie wyleczysz się. Każdy w pewnym wieku ma już jakąś przeszłość która go ukształtowała. Trzeba się z tym pogodzić. Edytowano Lipiec 5, 2021 przez Hellies Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oczarowana45 20 Napisano Lipiec 5, 2021 41 minut temu, Hellies napisał: Nie wyleczysz się. Każdy w pewnym wieku ma już jakąś przeszłość która go ukształtowała. Trzeba się z tym pogodzić. A Ty nie masz tak ze jesteś zazdrosny czasem o przeszlosc kobiety? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellies 777 Napisano Lipiec 5, 2021 3 godziny temu, Oczarowana45 napisał: A Ty nie masz tak ze jesteś zazdrosny czasem o przeszlosc kobiety? Przeszłości nie zmienisz więc to bez sensu być zazdrosnym o coś co było kiedyś. Jak coś nie pasuje to po prostu szukasz gdzie indziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocham elciee 1 Napisano Lipiec 5, 2021 4 godziny temu, Oczarowana45 napisał: A Ty nie masz tak ze jesteś zazdrosny czasem o przeszlosc kobiety? jeśli kochasz naprawde to nie będziesz zazdrosna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mejka 84 Napisano Lipiec 6, 2021 Najlepiej aby facet nie opowiadał zbyt dużo o swojej przeszłości. Nie wypytuj o to. To zatruwa życie. Zauważyłam, że byłam zazdrosna o faceta, którzy nie był godny zaufania. Jakby instynkt coś mi podpowiadał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach