TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 7, 2021 Jestem sama w domu;) może ktoś ma ochotę napic się wina? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duży ogórek 408 Napisano Lipiec 7, 2021 10 minut temu, TwojaMuuza napisał: Jestem sama w domu;) może ktoś ma ochotę napic się wina? Witam tylko trzeba dojechać do Honolulu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 7, 2021 Oo, nikt nie chce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 7, 2021 Przed chwilą, duży ogórek napisał: Witam tylko trzeba dojechać do Honolulu. Mieszkam w Wojciechowie przeciez;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duży ogórek 408 Napisano Lipiec 7, 2021 Przed chwilą, TwojaMuuza napisał: Oo, nikt nie chce? Nawet jakbyś chciała iść na lody nikt nie będzie jechał z 200 kilosów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 7, 2021 2 minuty temu, duży ogórek napisał: Nawet jakbyś chciała iść na lody nikt nie będzie jechał z 200 kilosów No ale to się opłaca, kolacja że śniadaniem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duży ogórek 408 Napisano Lipiec 7, 2021 (edytowany) 2 minuty temu, TwojaMuuza napisał: No ale to się opłaca, kolacja że śniadaniem;) na rowerku 12 godz. 50 min (260 km) w jedną stronę potem wracać Edytowano Lipiec 7, 2021 przez duży ogórek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 7, 2021 Ej tam, do bani jestescie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duży ogórek 408 Napisano Lipiec 7, 2021 3 minuty temu, TwojaMuuza napisał: Ej tam, do bani jestescie. Szkoda można iść gdzieś w gości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 7, 2021 (edytowany) 1 minutę temu, duży ogórek napisał: Szkoda można iść gdzieś w gości. No ja zapraszam do siebie tym razem ale chętnych brak Edytowano Lipiec 7, 2021 przez TwojaMuuza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zwenus 88 Napisano Lipiec 7, 2021 2 minuty temu, TwojaMuuza napisał: No ja zapraszam do siebie tym razem ale chętnych brak Za gorąco na wino 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duży ogórek 408 Napisano Lipiec 7, 2021 1 minutę temu, TwojaMuuza napisał: No ja zapraszam do siebie tym razem ale chętnych brak Nie wierzę ktoś dojedzie na puste pole. Choć było blisko można spotkać na mieście.. Jeżdżę rowerem na wycieczki grupą zmawiamy się jedziemy , nawet tak nie dadzą rady tyle kilosów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Transgression 296 Napisano Lipiec 7, 2021 Faktycznie nie ma chętnych 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 7, 2021 3 minuty temu, duży ogórek napisał: Nie wierzę ktoś dojedzie na puste pole. Choć było blisko można spotkać na mieście.. Jeżdżę rowerem na wycieczki grupą zmawiamy się jedziemy , nawet tak nie dadzą rady tyle kilosów. Jakie puste pole? Zapraszam Wojciechowo 22a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duży ogórek 408 Napisano Lipiec 7, 2021 2 minuty temu, TwojaMuuza napisał: Jakie puste pole? Zapraszam Wojciechowo 22a Ładne pole masz co uprawiasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 7, 2021 1 minutę temu, duży ogórek napisał: Ładne pole masz co uprawiasz To ten żółty dom połączony bramą z kafelkowym domkiem;) za domem mam ogród i jezioro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duży ogórek 408 Napisano Lipiec 7, 2021 2 minuty temu, TwojaMuuza napisał: To ten żółty dom połączony bramą z kafelkowym domkiem;) za domem mam ogród i jezioro żadnej rzeczki nie widzę https://www.google.com/maps/place/Wojciechów+22A,+24-204+Wojciechów/@51.2334259,22.2426041,329m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x47228ab3ae4f5117:0xba314d88ed782700!8m2!3d51.2335346!4d22.2432254?hl=pl-PL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 7, 2021 2 minuty temu, duży ogórek napisał: Bo jej nie widać ale jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duży ogórek 408 Napisano Lipiec 7, 2021 spacerował w okolicy ale nie zeskanował google nie można ludzika umieścić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 7, 2021 Zapraszam wciąż;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty82 898 Napisano Lipiec 7, 2021 A mąż gdzie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 7, 2021 21 minut temu, Qwerty82 napisał: A mąż gdzie?? Nie ma;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellies 777 Napisano Lipiec 7, 2021 52 minuty temu, TwojaMuuza napisał: Zapraszam wciąż;) Ciekawe kto tam mieszka. Chyba go nie lubisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 7, 2021 5 minut temu, Hellies napisał: Ciekawe kto tam mieszka. Chyba go nie lubisz. W Wojciechowie mieszkam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardziejBrutalnaBabciaBoni 437 Napisano Lipiec 7, 2021 To konto stalkera jakiegoś zapewno, bo na pewno nie kobiety. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 7, 2021 Przed chwilą, BardziejBrutalnaBabciaBoni napisał: To konto stalkera jakiegoś zapewno, bo na pewno nie kobiety. Jak Ci udowodnić ze jestem kobietą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardziejBrutalnaBabciaBoni 437 Napisano Lipiec 7, 2021 Przed chwilą, TwojaMuuza napisał: Jak Ci udowodnić ze jestem kobietą? Nijak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 7, 2021 3 minuty temu, BardziejBrutalnaBabciaBoni napisał: Nijak No nijak bo dobrze wiesz ,że tak jest;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 7, 2021 1 minutę temu, Srelniczek napisał: fote daj Dałabym ale tu nie można wkleić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardziejBrutalnaBabciaBoni 437 Napisano Lipiec 7, 2021 1 minutę temu, ZiggyStardust napisał: Nikt normalny by nie podał takich informacji, ja pyerdole. Wiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach