Basia990 0 Napisano Lipiec 8, 2021 Witam chce kupić na urodziny chłopakowi breloczek na klucze nie wiem czy pasuje napis wygrawerowany taki : Jesteś najpiękniejszym prezentem od życia. Jedź ostrożnie i zawsze wracaj do mnie. Basia chyba że macie inne pomysły już sama niewiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToBezZnaczenia 577 Napisano Lipiec 8, 2021 Zmieści się to na breloku? Strasznie długie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToBezZnaczenia 577 Napisano Lipiec 8, 2021 16 minut temu, Argen napisał: Zależy jakiego kształtu ten brelok będzie - czy okrągły, czy w formie prostokąta, kwadrata itp. Tekst będzie mały - im więcej tekstu, tym mniejsza czcionka. Jakoś do mnie ten pomysł nie przemawia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Lipiec 8, 2021 1 godzinę temu, Basia990 napisał: Witam chce kupić na urodziny chłopakowi breloczek na klucze nie wiem czy pasuje napis wygrawerowany taki : Jesteś najpiękniejszym prezentem od życia. Jedź ostrożnie i zawsze wracaj do mnie. Basia chyba że macie inne pomysły już sama niewiem Raczej będzie zbyt długi, by go wygrawerować na tak małej powierzchni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Basia990 0 Napisano Lipiec 9, 2021 (edytowany) 23 godziny temu, Argen napisał: Zależy jakiego kształtu ten brelok będzie - czy okrągły, czy w formie prostokąta, kwadrata itp. Tekst będzie mały - im więcej tekstu, tym mniejsza czcionka. To będzie kwadrat 4×4,5 Edytowano Lipiec 9, 2021 przez Basia990 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach