Lubaszenka 196 Napisano Lipiec 9, 2021 Z cukierni są cudne, mięciusieńkie i przepyszne. Domowe zawsze twarde i niedobre. Od czego to zależy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Lipiec 9, 2021 Też mi twarde wyszły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KateZRzeszowa 850 Napisano Lipiec 11, 2021 Ja tam wolę domowe twardsze,te że sklepu smakują i kleją się do zębów jak modelina. Domowe pączki są robione z kolejnych składników,a sklepowe z gotowego mixu i efekt taki jak robisz ciasto w domu vs z torebki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neneke 3 Napisano Luty 23, 2022 Brzmi jakbyś dodawała za duzo maki i nie dała wyrosnąc ciastu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewunia2 0 Napisano Luty 28, 2022 w sklepie na pewno mają więcej E i spulchniaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach