Busia 3 Napisano Lipiec 10, 2021 Na portalu internetowym zagadał do mnie facet, który dawno temu wpadł mi już w oko. Tzn mieszka dwa bloki dalej i go kojarzę, on mnie chyba nie, rano jak wsiadam do pracy i wsiadam do auta przejeżdżam koło jego bloku i czasem go widzę. Gdyby mnie kojarzył pewnie wpomnial by coś o tym. Rozmawialiśmy już trochę czasu, i o tym że trzeba się poznać, aż urwałam kontakt na jakiś czas, ale za nie tak długi czas odezwałam sie znowu do niego. Był wyraźnie zły a za jakiś czas sam przestał się odzywać. Nie wiem co dalej robić, podoba mi się a widzę że myśli że nie potraktowałam go poważnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Lipiec 10, 2021 5 minut temu, Busia napisał: Na portalu internetowym zagadał do mnie facet, który dawno temu wpadł mi już w oko. Tzn mieszka dwa bloki dalej i go kojarzę, on mnie chyba nie, rano jak wsiadam do pracy i wsiadam do auta przejeżdżam koło jego bloku i czasem go widzę. Gdyby mnie kojarzył pewnie wpomnial by coś o tym. Rozmawialiśmy już trochę czasu, i o tym że trzeba się poznać, aż urwałam kontakt na jakiś czas, ale za nie tak długi czas odezwałam sie znowu do niego. Był wyraźnie zły a za jakiś czas sam przestał się odzywać. Nie wiem co dalej robić, podoba mi się a widzę że myśli że nie potraktowałam go poważnie. Mieszka dwa bloki dalej i potrzeby jest portal randkowy, to jakiś żart? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busia 3 Napisano Lipiec 10, 2021 To miasto ma prawie milion mieszkancow, poza tym nie znam wsyztskich z bloku a co dopiero z całego osiedla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busia 3 Napisano Lipiec 10, 2021 Nie zagadam przecież pierwsza na żywo, a on mnie nie skojarzy pewnie i tak z portalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
porwał mnie jaszczomp 65 Napisano Lipiec 10, 2021 9 minut temu, Busia napisał: Na portalu internetowym zagadał do mnie facet, który dawno temu wpadł mi już w oko. Tzn mieszka dwa bloki dalej i go kojarzę, on mnie chyba nie, rano jak wsiadam do pracy i wsiadam do auta przejeżdżam koło jego bloku i czasem go widzę. Gdyby mnie kojarzył pewnie wpomnial by coś o tym. Rozmawialiśmy już trochę czasu, i o tym że trzeba się poznać, aż urwałam kontakt na jakiś czas, ale za nie tak długi czas odezwałam sie znowu do niego. Był wyraźnie zły a za jakiś czas sam przestał się odzywać. Nie wiem co dalej robić, podoba mi się a widzę że myśli że nie potraktowałam go poważnie. zamiast się pyerdolić z tym przez durny portal to gdy go zobaczysz na ulicy podejdź i zagadaj, normalnie a nie przez durne apki, wiesz że przed apkami każdy to tak robił i ludzie żyli, bierz się do roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
porwał mnie jaszczomp 65 Napisano Lipiec 10, 2021 1 minutę temu, Busia napisał: Nie zagadam przecież pierwsza na żywo, a on mnie nie skojarzy pewnie i tak z portalem czemu nie zagadasz? korona z głowy spadnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busia 3 Napisano Lipiec 10, 2021 Ja nie jestem z tych żeby pierwsza podejść do faceta i zagadać, wstydzę się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Lipiec 10, 2021 8 minut temu, porwał mnie jaszczomp napisał: czemu nie zagadasz? korona z głowy spadnie? Właśnie duma nie pozwala bo to on ma za nią biegać i na nią pracować, takie czasy. Są tacy którzy twierdzą że małżeństwo to biznes i tak gromadka dzieci i każde z innym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
porwał mnie jaszczomp 65 Napisano Lipiec 10, 2021 5 minut temu, Solero napisał: Właśnie duma nie pozwala bo to on ma za nią biegać i na nią pracować, takie czasy. Są tacy którzy twierdzą że małżeństwo to biznes i tak gromadka dzieci i każde z innym fak, co za czasy, ale to eliminuje spyerdoloną genetyke, więc może nie jest źle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Lipiec 10, 2021 3 minuty temu, porwał mnie jaszczomp napisał: fak, co za czasy, ale to eliminuje spyerdoloną genetyke, więc może nie jest źle Dlatego Niemcy to wszystko przyjmą, już Polacy pracowali przy zbiorach szparagów z Covid bo musieli płacić za kwaterę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mejka 84 Napisano Lipiec 10, 2021 Szczerze, to bym do niego podeszła i przyznała, że jesteś z tego portalu randkowego. Powiedź mu, że postanowiłaś osobiście z nim porozmawiać, bo ci nie odpisuje. A co tam, trzeba próbować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busia 3 Napisano Lipiec 10, 2021 Widzę go tylko rano, i co mam go zatrzymać w drodze do pracy? Czesc, jestem Basia z portalu... No chyba nie za bardzo bedzie chciał rozmawiać w drodze do pracy... Szczególnie że chyba jeździ komunikacja miejska, bo w tamtą stronę chodzi to może się spóźnić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busia 3 Napisano Lipiec 10, 2021 Przed chwilą, Kjersti napisał: Napisz mu jestem ta i ta, na pewno znamy się z widzenia mieszkasz dwa bloki dalej, pisaliśmy na portalu i tyle. Nie wyjdzie trudno. Napisać mogę ale nie wiem czy wypada jak on nie odpisał, może będzie miał z tego tylko polewke jak mnie kojarzy. Ale nie podejdę na zywo bo po prostu że stresu nie wydukam ani słowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
porwał mnie jaszczomp 65 Napisano Lipiec 10, 2021 38 minut temu, Busia napisał: Widzę go tylko rano, i co mam go zatrzymać w drodze do pracy? Czesc, jestem Basia z portalu... No chyba nie za bardzo bedzie chciał rozmawiać w drodze do pracy... Szczególnie że chyba jeździ komunikacja miejska, bo w tamtą stronę chodzi to może się spóźnić jakbyś miała mózg to byś wsiadła w ten sam autobus i z nim pogadała w czasie jego jazdy do pracy, nawet wzuąźć dzień wolny i to zrobić jeśli pracujesz, ale to trzeba mieć mentalność że trzeba się wysilić a nie być bierną pipą czekającą na bycie odkrytą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
porwał mnie jaszczomp 65 Napisano Lipiec 10, 2021 49 minut temu, Mejka napisał: Szczerze, to bym do niego podeszła i przyznała, że jesteś z tego portalu randkowego. Powiedź mu, że postanowiłaś osobiście z nim porozmawiać, bo ci nie odpisuje. A co tam, trzeba próbować. jej bierność jest powalająca 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
porwał mnie jaszczomp 65 Napisano Lipiec 10, 2021 (edytowany) 1 godzinę temu, Solero napisał: Dlatego Niemcy to wszystko przyjmą, już Polacy pracowali przy zbiorach szparagów z Covid bo musieli płacić za kwaterę szczyt upodlenia, a potem się dziwić że polaków nie szanują i mają za śmieciów, sami to powodują Edytowano Lipiec 10, 2021 przez porwał mnie jaszczomp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busia 3 Napisano Lipiec 10, 2021 Nigdy nie podrywałam facetów po prostu, dla mnie to nie jest takie łatwe i oczywiste jak dla innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty82 898 Napisano Lipiec 10, 2021 Nie mozesz jakos "przypadkiem" na niego wpasc w warzywniaku?? Udawaj zaskoczona i powiedz A my to sie chyba juz znamy, i cos tam nawijaj o cenie pietruszki czy czymkolwiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busia 3 Napisano Lipiec 10, 2021 1 minutę temu, Qwerty82 napisał: Nie mozesz jakos "przypadkiem" na niego wpasc w warzywniaku?? Udawaj zaskoczona i powiedz A my to sie chyba juz znamy, i cos tam nawijaj o cenie pietruszki czy czymkolwiek Raczej się nie odważę odezwac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
porwał mnie jaszczomp 65 Napisano Lipiec 10, 2021 13 minut temu, Kjersti napisał: Jak będzie miał polewkę to wyjdzie na cha ma, a jak jest normalny i jak nie będzie zainteresowany to grzecznie odmówi i tyle. A może coś pyknie i będzie ok taki czajeniem się nic nie zyskasz. Ona wie co ma robić a i tak ma opory, taki paradoks. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
porwał mnie jaszczomp 65 Napisano Lipiec 10, 2021 2 minuty temu, Busia napisał: Raczej się nie odważę odezwac trenuj przed lustrem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty82 898 Napisano Lipiec 10, 2021 3 minuty temu, Busia napisał: Raczej się nie odważę odezwac To zagadaj najpierw do 10 obcych ludzi, na zasadzie "ale te kartofle dorodne w tym roku" albo "ale ta marchewka podrozala!" Zobaczysz ze 90% zareaguje pozytywnie. Jak pocwiczysz to z tym twoim juz pojdzie z łatwością Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
porwał mnie jaszczomp 65 Napisano Lipiec 10, 2021 6 minut temu, Qwerty82 napisał: Nie mozesz jakos "przypadkiem" na niego wpasc w warzywniaku?? Udawaj zaskoczona i powiedz A my to sie chyba juz znamy, i cos tam nawijaj o cenie pietruszki czy czymkolwiek dla wielu kobiet to jest poprzeczka nie do przeskoczenia, obawa o kosza jest tak wielka że by się spaliły ze wstydu gdyby tego kosza dostały, no bo jak możne je facet którego sobie upatrzyły odrzucić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty82 898 Napisano Lipiec 10, 2021 Przed chwilą, porwał mnie jaszczomp napisał: dla wielu kobiet to jest poprzeczka nie do przeskoczenia, obawa o kosza jest tak wielka że by się spaliły ze wstydu gdyby tego kosza dostały, no bo jak możne je facet którego sobie upatrzyły odrzucić Cos ci powiem w sekrecie, ja tez tak mam. Jestem mocna w gebie jak mi nie zalezy. Jak mi zalezy to juz wole sie wycofac i czekac na cud Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
porwał mnie jaszczomp 65 Napisano Lipiec 10, 2021 1 minutę temu, Qwerty82 napisał: Cos ci powiem w sekrecie, ja tez tak mam. Jestem mocna w gebie jak mi nie zalezy. Jak mi zalezy to juz wole sie wycofac i czekac na cud bo taka kobieca natura, macie zakodowane być akceptowane a nie aby dostawać kosza, od dostawania kosza są faceci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busia 3 Napisano Lipiec 10, 2021 Myślę że jakbym była ładna, wysoka, miała ładna figurę i biust to bym nie miała takich oporów, ale wydaje mi się że 95% dziewczyn na tym portalu jest ładniejszych ode mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busia 3 Napisano Lipiec 10, 2021 Mam wlosy do ramion, nawet dłuższych nie zapuszcze bo są za cienkie, biust A, i dziwna sylwetkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
porwał mnie jaszczomp 65 Napisano Lipiec 10, 2021 7 minut temu, Busia napisał: Mam wlosy do ramion, nawet dłuższych nie zapuszcze bo są za cienkie, biust A, i dziwna sylwetkę nie widze problemu, chyba że sama stwarzasz własne kompleksy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
porwał mnie jaszczomp 65 Napisano Lipiec 10, 2021 (edytowany) 12 minut temu, Busia napisał: Myślę że jakbym była ładna, wysoka, miała ładna figurę i biust to bym nie miała takich oporów, ale wydaje mi się że 95% dziewczyn na tym portalu jest ładniejszych ode mnie 95% używa fotoszop, chyba o tym wiesz, a druga sprawa, niby są takie cudowne to CO robią na jakimś gòwnoportalu? pomyśl Edytowano Lipiec 10, 2021 przez porwał mnie jaszczomp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busia 3 Napisano Lipiec 10, 2021 Zdjęcia wyglądają całkiem naturalnie, no nie wiem, wydaje mi się że fajne osoby też tam są i to całkiem sporo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach