zbanowany 65 Napisano Lipiec 12, 2021 gdzieś na łonie natury? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbanowany 65 Napisano Lipiec 13, 2021 44 minuty temu, EIciaa napisał: Znamy się??? ;D po co grzebać w technikaliach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbanowany 65 Napisano Lipiec 13, 2021 21 minut temu, EIciaa napisał: Po to bo nie wiem kim jesteś. spotkamy się, pójdziemy na spacer i porozmawiamy, zabiore cie na ładną łąke, o np tu https://zapodaj.net/51e0ee37a8dc0.jpg.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosciorro 43 Napisano Lipiec 13, 2021 (edytowany) 8 minut temu, EIciaa napisał: Jeszcze nikt mi nie proponował zabrać mnie na spacer na łąkę. xD Elcia, ale masz rwanie ostatnio, łuhu, to trzeba przyznać. A niby wg inceli i części kafetarian, po 30-stce kobiety czeka już tylko "ściana" Hmmm no nie bardzo, jak widać. Choć myślałem, że masz ok. 25 lat, patrząc na Twoje foty, niby niewyraźne, ale jednak. Ty jesteś po psychologii, bo coś tam pisali, ale nie przeczytałem dokładnie? Edytowano Lipiec 13, 2021 przez gosciorro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosciorro 43 Napisano Lipiec 13, 2021 2 minuty temu, EIciaa napisał: Tak mam rwanie u pravika i jemu podobnych , przecież to nawet się nie liczy. A te wszystkie teorię z kafe dobrze radze nie brać na poważnie bo mało mają wspólnego z rzeczywistością. Ojjjjjjjjj, nie tylko u takich z tego co widzę, nie tylko... Co do drugiego zdania - gdyby Kafe brać na poważnie to trzeba by było potem łykać mocne prochy i antydepresanty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbanowany 65 Napisano Lipiec 13, 2021 1 godzinę temu, EIciaa napisał: Jeszcze nikt mi nie proponował zabrać mnie na spacer na łąkę. xD a gdzie ci proponowali te spacery? mam nadzieje że w przyzwoite miejsca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbanowany 65 Napisano Lipiec 13, 2021 1 minutę temu, EIciaa napisał: A jakie to są nieprzyzwoite miejsca? tanie hotele z taryfą godzinową, Starbucks i takie tam syfy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbanowany 65 Napisano Lipiec 13, 2021 Przed chwilą, EIciaa napisał: Nie do takich miejsc nie , a jeżeli ktoś zaprasza do takiego taniego hotelu to chyba tylko w jednym celu. nocowałaś kiedyś latem pod kocem na plaży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbanowany 65 Napisano Lipiec 15, 2021 Dnia 13.07.2021 o 10:29, EIciaa. napisał: Co jak co ale to muszę przyznać że ci się udało. czemu masz inne konto z kropką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Lipiec 15, 2021 1 godzinę temu, EIciaa. napisał: Napisałam zablokowana a nie zbanowana , naucz się czytać. będziesz i zbanowana za swoją bezczelność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbanowany 65 Napisano Lipiec 15, 2021 7 godzin temu, EIciaa. napisał: Bo mi tamto zablokowali za ten cytat wyżej. xD za to coś o piwnicy ? wtf? kto to zablokował? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbanowany 65 Napisano Lipiec 15, 2021 1 godzinę temu, E.. napisał: będziesz i zbanowana za swoją bezczelność nie czaje o co biega.... może jakieś wyjaśnienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbanowany 65 Napisano Lipiec 15, 2021 (edytowany) 4 godziny temu, EIciaa. napisał: Nie no za to dostałam od moderatora ⬇ mody troche za bardzo uczulone, raz na czas mogli by troche poluzować majty Edytowano Lipiec 15, 2021 przez zbanowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach