Agness_81 0 Napisano Lipiec 13, 2021 Właśnie wrociłam z urlopu, a na mojej twarzy pojawiły się jakieś dziwne przebarwienia. Nie mam pojęcia skąd się wzięły, czy wiecie jak mogę się ich pozbyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Lipiec 13, 2021 Szkarłatne plamy na czole, policzkach, nosie i pod nosem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2113 Napisano Lipiec 14, 2021 (edytowany) Najlepiej zostawić na jesień... z tego co wiem to laser sobie radzi, kwas kojowy, serum z wit C delikatnie rozjaśnia. Na tę chwilę trzeba nakładać krem z filtrem bo po lecie mogą pojawić się różnego rodzaju przebarwienia posloneczne... Edytowano Lipiec 14, 2021 przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasixxx 0 Napisano Lipiec 14, 2021 a czy duzo sie opalalas? jesli tak, to czy stosowalas kremy z filtrem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agness_81 0 Napisano Lipiec 15, 2021 Jasna sprawa, pogoda dopisała to leżałam ile można na plaży i fajnie się opaliłam, ale te plamy szpecą. Co do kremów to tylko olejek SPV 5. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasixxx 0 Napisano Lipiec 16, 2021 uuu to w sumie przebarwienia masz ze swojej winy, bo stosowałaś nie dość, że olejek to jeszcze z tak niskim filtrem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agness_81 0 Napisano Lipiec 22, 2021 Nie zdawalam sobie sprawy, że to może być przez opalaniem, bo przecież miałam olejek, ale cóż zapiszę się do dermatologa i zobaczymy co mi powie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola23 1 Napisano Lipiec 28, 2021 Jeku, ja też miałam coś takiego! Właśnie od słońca porobiły mi się przebarwienia, usunęłam u kosmetyczki z bloomea zabieg się chyba nazywał :) Trzymam kciuki, na pewno znajdziesz coś dla siebie i pozbędziesz się problemu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia1991 1158 Napisano Lipiec 28, 2021 Ja mam przebarwienia bo uwaga- dopiero szukając przyczyny się zorientowałam że tabletki anty zawierają składniki fototoksyczne. I też nie wiem jak usunąć. Byłam na mezoterapii igłowej i poprawa jest o jakieś 5%. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PollyPL 0 Napisano Sierpień 2, 2021 Coś z dużą ilościa witaminy c powinno załatwic sprawę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S0NIA 0 Napisano Sierpień 17, 2021 Nie ty jedna i nie ostatnia. Na urlopie przerazam nie widok ludzi, którzy w ogóle nie sięgali po krem, masakra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowka_sztuka123 6 Napisano Sierpień 17, 2021 Mi się chyba najgorsze przebarwienia (na szczęście na szyi) zrobiły, jak przed wyjściem na plażę użyłam perfum. Dopiero potem, po przekopaniu polowy internetu się dowiedziałam, że alkohol zawarty w perfumach może w ten sposób zadziałać na skórze. Wtedy pomogła mi maseczka z witaminą C i regularne mocne nawilżanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agness_81 0 Napisano Sierpień 19, 2021 No, ja to jestem mądra po szkodzie. Byłam już o dermatologa i tak jak pisałyście mam przebarwienia od słońca. Narazie się leczę i zobaczymy jaki będzie efekt końcowy, mam nadzieje, że skóra będzie normalnie wyglądać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach