mariola678 2 Napisano Lipiec 13, 2021 mój chłopak ostatnio podczas całowania zaczął mu wkładać reke pod swoje spodnie, co to oznacza???? prosze o odpowiedz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrejziMariolka 1 Napisano Lipiec 13, 2021 Kochana mój Mariuszek też tak robi chłopak chce abyś ubiła mu nieźle jajka na jajeczniczke 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ONA83 1378 Napisano Lipiec 13, 2021 5 godzin temu, mariola678 napisał: mój chłopak ostatnio podczas całowania zaczął mu wkładać reke pod swoje spodnie, co to oznacza???? prosze o odpowiedz Haha, chyba jesteś jeszcze trochę za młoda na takie rzeczy skoro się nie domyślasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stop_czyk 184 Napisano Lipiec 14, 2021 6 godzin temu, mariola678 napisał: mój chłopak ostatnio podczas całowania zaczął mu wkładać reke pod swoje spodnie, co to oznacza???? prosze o odpowiedz Że jesteś cymbałem przebierańcu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin40 759 Napisano Lipiec 15, 2021 Dnia 13.07.2021 o 19:58, mariola678 napisał: mój chłopak ostatnio podczas całowania zaczął mu wkładać reke pod swoje spodnie, co to oznacza???? prosze o odpowiedz No to ładny macie trójkącik Ty, on i on Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach