TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 16, 2021 Straszna nuda. Może zrobimy jakas imprezkę na kamerkach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pstrokrotka 569 Napisano Lipiec 16, 2021 Przed, może być? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 16, 2021 Przed chwilą, Pstrokrotka napisał: Przed, może być? Sloganem młodzieżowym się prEcuez poslugujemy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 16, 2021 Pod warunkiem, że zrobisz striptiz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 16, 2021 1 minutę temu, BoniBluButler napisał: Pod warunkiem, że zrobisz striptiz. Ojj od razu tak z grubej rury. A nie możemy zwyczajnie pogadać poznać się ? Pośmiać? Może jestem beznadziejnie brzydka ,skąd wiesz? I wcale nie będziesz chciał tego striptizu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pstrokrotka 569 Napisano Lipiec 16, 2021 3 minuty temu, TwojaMuuza napisał: Sloganem młodzieżowym się prEcuez poslugujemy;) To czego nie mówi od razu. Siadłam na i wessało. Nie będzie imprezy! Jest kolonoskopia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 16, 2021 Przed chwilą, TwojaMuuza napisał: Ojj od razu tak z grubej rury. A nie możemy zwyczajnie pogadać poznać się ? Pośmiać? Może jestem beznadziejnie brzydka ,skąd wiesz? I wcale nie będziesz chciał tego striptizu. Zamiast gadać, kobiety powinny brać do ust coś i milczeć. Huh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pstrokrotka 569 Napisano Lipiec 16, 2021 1 minutę temu, TwojaMuuza napisał: Ojj od razu tak z grubej rury. A nie możemy zwyczajnie pogadać poznać się ? Pośmiać? Może jestem beznadziejnie brzydka ,skąd wiesz? I wcale nie będziesz chciał tego striptizu. Przecież my na twarz patrzeć nie będziemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 16, 2021 1 minutę temu, Pstrokrotka napisał: To czego nie mówi od razu. Siadłam na i wessało. Nie będzie imprezy! Jest kolonoskopia Chyba u ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 16, 2021 Ale mi się nic nie chce. Nie mam siły zupełnie dziś. Poleżę do jutra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 16, 2021 Przed chwilą, Pstrokrotka napisał: Przecież my na twarz patrzeć nie będziemy Ale pisze o całokształcie. Wiesz, cycki do pasa, wszędzie rozstępy i tłuszcz... I co? Dalej chcesz ten striptiz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pstrokrotka 569 Napisano Lipiec 16, 2021 1 minutę temu, TwojaMuuza napisał: Chyba u ciebie. No raczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 16, 2021 1 minutę temu, BoniBluButler napisał: Ale mi się nic nie chce. Nie mam siły zupełnie dziś. Poleżę do jutra. Ja bym tam poskakała trochę ale nie ma gdzie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 16, 2021 Przed chwilą, TwojaMuuza napisał: Ja bym tam poskakała trochę ale nie ma gdzie;) A stary nie daje konara? To ogóra weź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pstrokrotka 569 Napisano Lipiec 16, 2021 Przed chwilą, TwojaMuuza napisał: Ale pisze o całokształcie. Wiesz, cycki do pasa, wszędzie rozstępy i tłuszcz... I co? Dalej chcesz ten striptiz? Tym bardziej chcę. Nie ma nic przyjemniejszego dla przeciętnej kobiety jak patrzenie na brzydszą. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 16, 2021 1 minutę temu, BoniBluButler napisał: A stary nie daje konara? To ogóra weź. O dyskotece pisałam trolku;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 16, 2021 Przed chwilą, Pstrokrotka napisał: Tym bardziej chcę. Nie ma nic przyjemniejszego dla przeciętnej kobiety jak patrzenie na brzydszą. Hmmm;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 16, 2021 Chyba pójdę spać. Dzisiejszy dzień nie dał mi i już nie da tego czego chcialam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 16, 2021 3 minuty temu, TwojaMuuza napisał: O dyskotece pisałam trolku;) A ja niby o czym, stary zboczku. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 16, 2021 No to idziemy spać;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 16, 2021 Przed chwilą, Bolek napisał: Ok tylko wcześniej się napije I co będziesz mi zionął do mikrofonu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 16, 2021 1 minutę temu, Bolek napisał: Kolejny dzień w celibacie? Zbieram sily;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 16, 2021 Przed chwilą, Bolek napisał: Jakoś trzeba przetrwać ten widok... Hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skaza 53 Napisano Lipiec 16, 2021 21 minut temu, TwojaMuuza napisał: Straszna nuda. Może zrobimy jakas imprezkę na kamerkach? Tzn jakaś grupke do pogadania tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 16, 2021 Przed chwilą, Bolek napisał: A kiedy nastąpi kumulacja i wybuch? Niedlugo;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 16, 2021 Gdybym chodziła spać za każdym razem, gdy nie dostaję tego, co chcę, to musiałbym zapaść w permanentną śpiączkę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 16, 2021 Przed chwilą, Bolek napisał: A kiedy nastąpi kumulacja i wybuch? Niedlugo;) 2 minuty temu, Karollorak napisał: Tzn jakaś grupke do pogadania tak? Tak Damciu. Możesz być tylko Ty i ja. Tak byłoby najle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pstrokrotka 569 Napisano Lipiec 16, 2021 2 minuty temu, Karollorak napisał: Tzn jakaś grupke do pogadania tak? Od gadania palce nas już bolą. Chcemy oko nacieszyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 16, 2021 1 minutę temu, Pstrokrotka napisał: Od gadania palce nas już bolą. Chcemy oko nacieszyć. Co z innymi zmysłami? Np dotyku? Smaku? Wolę taki rodzaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 16, 2021 1 minutę temu, Bolek napisał: Kontrolujesz to jakoś czy nie znasz dnia ani godziny? Pewnie, że kontroluję. Jeśli nie będzie akurat ochoty z mojej strony to nic z tego;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach