TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 20, 2021 (edytowany) Szukam Mojego Damcika. Nie było go tutaj. Jeśli go spotka któreś z was przekażcie, że Tęsknię:( Edytowano Lipiec 20, 2021 przez TwojaMuuza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 20, 2021 Luuudzie co z wami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 20, 2021 Który to ten damian? Żadnego tu nie ma i nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 20, 2021 Przed chwilą, BoniBluButler napisał: Który to ten damian? Żadnego tu nie ma i nie będzie. Jest. Powiedział mi ,że tu jest.;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 20, 2021 Przed chwilą, TwojaMuuza napisał: Jest. Powiedział mi ,że tu jest.;) Ach jaki tajemniczy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 20, 2021 11 minut temu, fakfakfak napisał: Każda sraka kiedyś wysycha Bez sensu człowieku! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach