Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
GabrielaNowicki

W kamiennym krągu singielka po 40

Polecane posty

48 minut temu, Kebap napisał:

Tak własnie myśli. Wierzy też we wszystkie inne opowieści, ze sobą w roli głównej.  Nie ma się co dziwić, nawet lekarz powiedział, że jest żle 

Wydzyce jakom jest sylnom osobom- lekarz i terapeutka jej mowiom "źle z paniom" a ona sobie radzi i idzie do przodu jak czołg, ciągle pracuje, inspiruje, inwestuje, zarabia. 

Siwa żaden terapeuta ani psychiatra nie powie pacjentowi "źle z panią" więc przyłóż się trochę do wymyślania tych swoich mitomańskich opowieści. 

• Haha 3

1 godzinę temu, ciekawska666 napisał:

Niczego nie pierze jak przynosi ze sklepu.

Bo to dla niej są rzeczy czyściutkie jak chmurka. Bez chemii, preparatów na pleśń i innego g.....Resztki farb no szkoda gadać.

Ja nie rozumiem jak u niej antydep już pomagają po kilku dniach. Czy ona serio myśli ,że jak weźmie tabsy z amfą bo mają ją w składzie to po 2 tabletkach czuje się lepiej.

A to ciągłe odstawianie i znowu branie to się mija z celem.

Mnie się wydaje, że jeżeli ona uprała jeansy po 3 miesiącach noszenia. Jeździła w nich na rowerze po polnej drodze (kurz,brud) chodziła na grilla (dym z palącego się drewna) chodziła w nich latem na spacey(pot) psy na niej siedziały (sierść) to wszytko co ona kupiła(majtki, pościel, bluzy etc) nieważne, że było wymacane przez innych ludzi czy przymierzane i spryskane środkami przeciwgrzybicznymi, jest napewno czystsze niż te jeansy!

• Like 1

47 minut temu, Sylka856 napisał:

To taka wypacykowana na BUZI a przedramiona owłosione jak chłop 🤔 oczywiście, że nie podejrzewam jej o chęci golenia się, jak włosów się jej umyć nie chce  ale jednak jak tego nie widziałam... Miałam inne wyobrażenie 🤔

Golicie ręce? Nogi  bikini i pachy tozumiem ale ręce? Może jeszcze twarz?

12 minut temu, Paryz London napisał:

Golę głowę. 

• Like 1

13 minut temu, Paryz London napisał:

Ja gole ręce od liceum a mam 40 lat i twarz gole również z meszku też wiele lat. Nie bądź taka zacofana. Gole też włosy na palcach u rąk i na palcu u nog 😁Tak mam ooooo i robię to bo lubię, a nie dlatego, że muszę. 

Edytowano przez GabrielaNowicki
  • Like 1

12 minut temu, Paryz London napisał:

Co w tym dziwnego? Ja gole od czasu do czasu ręce, twarz również bo mam w okolicy żuchwy taki meszek i podkład na skórze wygląda o wiele lepiej jak tego meszku nie ma. 

• Like 1

Lola na diecie i dlatego pancia kupuje 3kalenfarze ze smaczkami. Truje te psy tak jak siebie.... 

• Thanks 1

1:12:03 „jak blek swon wyglądam.” Rozumiem, że chodzi o Czarnego łabędzia?

Nazwisko Mariah Carey też totalnie przeinaczyła - Karli 

10 minut temu, weronikazgierska napisał:

Katolicka miłość do bliźniego od ciebie bije 

Dziękuję, siostro. Od Ciebie nie.

16 godzin temu, Anna Milska napisał:
16 godzin temu, weronikazgierska napisał:

Jak będę potrzebowała rad to zapytam mojego spowiednika a nie ciebie, więc już zamilcz i daj nam gadać o Siwej 

I słusznie. Zakładam, że spowiednik głosi naukę Kościoła o nierozerwalności małżeństwa i nie zachęca Cię do wejścia w inny związek.

Odpowiesz?

3 minuty temu, MONIKA napisał:

Lola na diecie i dlatego pancia kupuje 3kalenfarze ze smaczkami. Truje te psy tak jak siebie.... 

Przerośnięta dziewczynka musi coś pokazywać we vlogmasie, żywe rekwizyty muszą grać jak pańcia każe.

6 minut temu, Anna Milska napisał:

Odpowiesz?

Ale co się z tobą truman dzieje? Potrafisz pisać fajne posty, zabawne do tego masz lekkie pióro i lotne myśli, więc po ch*uj się tutaj do ludzi przypie*rdalasz. Wez się ogarnij kobieto, a jak masz jakieś prywatne problemy, to zapomnij i przestań być taka bejsik bicz i posmiej się razem z nami z buszy.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się