Jan6Nowak6 16 Napisano Lipiec 24, 2021 Pytanie do Pań w długoletnich związkach: kto rozpoczyna "igraszki"? Wy, czy partner? Oraz pytanie dodatkowe: kto ma większe potrzeby i jak ewentualna różnica w poziomie libido wpływa na Wasz związek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielona45 11 Napisano Lipiec 25, 2021 Nie jestem w związku, ale z jednym z partnerów seksualnych utrzymuje już dłuższe kontakty, i powiem tak, ze myślę że całkiem po równo to inicjujemy, libido też obydwoje mamy bardzo wysokie więc ładnie się zgrywamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddt60 1326 Napisano Lipiec 26, 2021 15 godzin temu, zielona45 napisał: że całkiem po równo to inicjujemy, libido też obydwoje mamy bardzo wysokie więc ładnie się zgrywamy Po równo jest fajnie ....podobno też tak jest i ja to też odczuwam, że mężczyzna w wieku dojrzałym lubi jak kobieta jest aktywniejsza co oczywiście nie znaczy, że jestem bierny ....lubię inicjować seks. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jan6Nowak6 16 Napisano Lipiec 26, 2021 3 godziny temu, ddt60 napisał: Po równo jest fajnie ....podobno też tak jest i ja to też odczuwam, że mężczyzna w wieku dojrzałym lubi jak kobieta jest aktywniejsza co oczywiście nie znaczy, że jestem bierny ....lubię inicjować seks. Coś w tym jest. Mam 35 lat, kiedyś było mi wszystko jedno... Grunt, żeby jak najszybciej znaleźć się w środku :D. Im jednak jestem starszy tym bardziej kręci mnie i ważniejsze jest dla mnie, aby kobieta była jak najbardziej "napalona". Dlatego wolę kiedy partnerka jest na początku aktywna i inicjuje, ale dotyczy to zazwyczaj wysyłania komunikatu werbalnego, albo niewerbalnego "pragnę..." ;D. Dla mnie taki komunikat to "wyzwalacz" i później to ja przejmuję inicjatywę i jestem najczęściej bardzo aktywny w początkowych pieszczotach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin40 759 Napisano Lipiec 26, 2021 19 godzin temu, zielona45 napisał: Nie jestem w związku, ale z jednym z partnerów seksualnych utrzymuje już dłuższe kontakty, i powiem tak, ze myślę że całkiem po równo to inicjujemy, libido też obydwoje mamy bardzo wysokie więc ładnie się zgrywamy Może jednak jesteś w związku tylko nie jesteś tego świadoma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielona45 11 Napisano Lipiec 26, 2021 4 minuty temu, Marcin40 napisał: Może jednak jesteś w związku tylko nie jesteś tego świadoma Niee, czysty układ między nami, chociaż nie ukrywam że może być to potencjalny partner w przyszłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin40 759 Napisano Lipiec 26, 2021 Przed chwilą, zielona45 napisał: Niee, czysty układ między nami, chociaż nie ukrywam że może być to potencjalny partner w przyszłości Dobry seks łączy ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angelo83 12 Napisano Lipiec 26, 2021 raz jedno raz drugie to chyba bardziej zależy od poziomu zmęczenia i energii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach