Tamara6060 2 Napisano Lipiec 25, 2021 hej. spóźnia mi się okres 3 dzień. jedynie jakie zbliżenie miewałam z moim chłopakiem to petting. nigdy nie było stosunku normalnego. ostatnio 27 czerwca on był w bokserkach a ja naga i się ocieralismy, nie wiem czy doszedł. no i robił palcowke. czy mam się stresować ciąża? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Renata67y 4 Napisano Lipiec 25, 2021 12 letnia dziewczynka zaszła w ciążę z deską klozetowa. Oczywiście na desce była sperma. Proponuję lecieć do apteki i zażyć EllaOne. Nie czekaj na dwie kreski na teście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tamara6060 2 Napisano Lipiec 25, 2021 6 minut temu, Renata67y napisał: 12 letnia dziewczynka zaszła w ciążę z deską klozetowa. Oczywiście na desce była sperma. Proponuję lecieć do apteki i zażyć EllaOne. Nie czekaj na dwie kreski na teście. Nie rozumiem to żart czy co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Renata67y 4 Napisano Lipiec 25, 2021 1 minutę temu, Tamara6060 napisał: Nie rozumiem to żart czy co? Jezu!!! Czy ty masz mnie za ...ke. Wejdź w google i sobie to wpisz.... Masakra. Mówię ci jak było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tamara6060 2 Napisano Lipiec 25, 2021 1 minutę temu, Renata67y napisał: Jezu!!! Czy ty masz mnie za ...ke. Wejdź w google i sobie to wpisz.... Masakra. Mówię ci jak było Nie obchodzą mnie sytuację inne:) chciałabym dowiedzieć o mojej sytuacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Renata67y 4 Napisano Lipiec 25, 2021 No to musisz go wypytac o to czy doszedł. Bo jak nie doszedł to małe prawdopodobienstwo. A którego dnia był okres a którego penetracja. Też ważne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tamara6060 2 Napisano Lipiec 25, 2021 Przed chwilą, Renata67y napisał: No to musisz go wypytac o to czy doszedł. Bo jak nie doszedł to małe prawdopodobienstwo. A którego dnia był okres a którego penetracja. Też ważne Nie wiem czy doszedł było to dawno - on twierdzi, ze nie. okres w czerwcu miałam 22 do 26 jakoś a 27 bylo te zbliżenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tamara6060 2 Napisano Lipiec 25, 2021 zresztą na jakieś stronie ponton.org pisze ze niemozliwe jest takie zajście w ciążę. więc nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Renata67y 4 Napisano Lipiec 25, 2021 Oni tak mówią żeby dziewczyny nie wpadały w panikę. Tak samo jak się kłamie że wystarczy prowadzić kalendarzyk aby nie zajść w ciążę. Ja tam trzymam kciuki za ciebie aby ci się udało szczęśliwie dostać okresu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tamara6060 2 Napisano Lipiec 25, 2021 Teraz to się panicznie boję.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Lipiec 26, 2021 Składaj wniosek na 500+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Renata67y 4 Napisano Lipiec 28, 2021 Ta Uważaj bo nastolatka ci będzie korzystać z czegoś takiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach