mulan45 2 Napisano Lipiec 26, 2021 Zacznijmy od tego że to nie jest tak że nie chciało mi się uczyć. Uczyłam się bardzo dużo a i tak dostawałem 2 albo w najlepszym wypadku 3. Nie chodzi o to że oczekuje pocieszenia że nie mam aż tak złych ocen. Czy o to żeby ktoś napisał że nie skończę jako sprzątaczka a będę mieć tytuł magistra. Wiem że nigdy w życiu nie ukończe studiów. Nie zdam nawet matury. Z angielskiego i matematyki byłam wiecznie zagrożona pomimo że się uczyłam. Moje oceny na koniec wyglądają tak zachowanie - 6 religia - 6 j.polski-3 j. niemiecki - 3 j.angielski - 2 wos-3 Historia - 3 wok - 3 matematyka- 2 Geografia-2 Biologia-2 Fizyka-2 Chemia-2 Przedsiębiorstwo-2 wf-5 Informatyka-3 edb - 2 Organizacjia-3 Technika-3 Obsługa konsumenta-3 Usługi żywienie-4 Język obcy w h-3 Działalność r-3 Działalność h-3 Obsługa informatyczna -5 Marketing-4 Praktyka-5 Napiszcie mi gdzie mogliby mnie przyjąć do pracy. Czy szef zwraca uwagę na oceny? Czy zapyta o maturę lub egzamin zawodowy? Ogóle nie ma większego przegrywa niż ja. Pracowałam w sklepie ale zrezygnowałam. Nie dałam rady psychicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach