Gucikkk 0 Napisano Sierpień 3, 2021 Przekopałam masę stron, i nigdzie nie widzę mojego przypadku. Od kilku lat mam (od dwoch prenamentnie) plytki krwi w morfologii miedzy 70 kilka tysiecy a 12 tysiecy plytek krwi w morfologii, lecz zrobilam sobie plytki krwi na cytrynian i sa w normie 230 tysięcy. Od dluzszego czasu mam jakby zapalenie żołądka, nie wiem jak to nazwać.. refluks, i problemy z trawieniem. Pierwsze dokumenty ktore mam w swojej teczce mam z 2014 roku i juz tam mialam sporo obnizone plytki w zwyklej morfologii. Prawdopodobnie mam jakis stan zapalny w ukladzie pokarmowym i w zwiazku z tym te plytki krwi chcac mnie uratowac laczą sie i zlepiają się ze sobą. Na fb ma pewnym forum znalazlam 2 osoby o takim przypadku jednak lekarze rozkladali rece. Problem w tym, ze chcę miec dzidziusia, mam miec stymulacje owulacji i zastanawiam się czy to bedzie mialo w ogole sens jesli sie uda, bo pewnie na logike, takie zaburzenie moze bardzo wplynac na endometrium, i na pozniejszy rozwoj lozyska i plodu. Tym bardziej ze nie bardzo jest piznany moj przypadek.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kliop 44 Napisano Sierpień 4, 2021 Zapytaj ginekologa przy najbliższej wizycie jakie są szanse na urodzenie zdrowego dziecka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gucikkk 0 Napisano Sierpień 4, 2021 9 godzin temu, Kliop napisał: Zapytaj ginekologa przy najbliższej wizycie jakie są szanse na urodzenie zdrowego dziecka. Wg dwóch ginekologów nie ma zadnego problemu.. ewentualnie moge przyjmować heparynę w ciąży- wyczytalam na jakimś forum.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kliop 44 Napisano Sierpień 4, 2021 Skoro tak powiedzieli, to możesz bez obaw starać się o dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gucikkk 0 Napisano Sierpień 4, 2021 6 godzin temu, Kliop napisał: Skoro tak powiedzieli, to możesz bez obaw starać się o dziecko Nie mam zadnych objawow agregacji plytek krwi. Ani krew mi nie leci z nosa, ani miesiączki nie są obfite, ani nie mam wybroczyn. Musze umowic sie chyba jeszcze do hematologa dla spokoju ducha ale dziękuję za odzew :-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach