madap24488 0 Napisano Sierpień 7, 2021 (edytowany) Mam problem z zapachem ciała. Dziwnie pachnę. Jest to mułowato-nieświeży zapach. Dezodorant pryskany na ciało tylko pogarsza sprawę. Dbam o higienę tak, że już lepiej się chyba nie da. Prysznic rano i wieczorem + świeze ciuchy. Problem nie leży w bakteriach, tylko w zapachu ciała... Biegam, nie mam nadwagi, pije dużo wody. Nic to nie daje. jakieś pomysły jak się tego dziadostwa pozbyć ?? niszczy mi to życie, pewność siebie. Boję się kontaktu z ludźmi... może ktoś podpowie co mi może być lub uporał się z podobnym problemem? chętnie bym się zbadał tylko nie wiem od czego zacząć... Edytowano Sierpień 7, 2021 przez madap24488 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Sierpień 7, 2021 Muł to znaczy jak rzeczna ryba, tak czy nie. Taki zapach ciała często zwiastuje chorobę jelitową, wątrobową. Tam mogą dziać się poważne sprawy. Zbadaj to. Idź do ogólnego a tam dostaniesz wskazówki do kogo się zgłosić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Qince Napisano Sierpień 7, 2021 Tak zrób. Na poczatek lekarz pierwszego kontaktu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nietypowe 0 Napisano Sierpień 29, 2021 Madap mam to samo gdzieś już rok przeleciałem wszystkich lekarzy i dalej nic nie wiem jak coś już wiesz to odpisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach