campania 173 Napisano Sierpień 8, 2021 Czeka mnie niebawem wesele chrześniaka. Czy 2 tys w prezencie to mało, dużo czy w sam raz w dzisiejszych czasach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Essence Napisano Sierpień 8, 2021 19 minut temu, campania napisał: Czeka mnie niebawem wesele chrześniaka. Czy 2 tys w prezencie to mało, dużo czy w sam raz w dzisiejszych czasach? W sam raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DropKick 105 Napisano Listopad 23, 2021 Bylam na weselu 3 czy 4 lata temu, mój tata jako chrzestny i wtedy taka kwota wydawała się nam ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgsAgsAgs 768 Napisano Listopad 28, 2021 To spora ilosc pieniedzy. Wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gdziewesele_Foto_PL 0 Napisano Grudzień 13, 2021 Też myślę że to wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnkaSo 1 Napisano Styczeń 19, 2022 Wystarczająca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach