Monika-- 2 Napisano Sierpień 11, 2021 Czy ktoś kto lubi taką forme zabawy i podpowie jak sie przygotować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika-- 2 Napisano Sierpień 11, 2021 14 minut temu, Perwersyjny za to szczupły napisał: Dość częsta forma zabawy. Przygotować się musisz na ból jeśli lubisz mocno. Najwięcej przyjemnosci płynie z tego co się dzieje po klapsie ale skoro pytasz to już na pewno wiesz. Jeśli szczególnie Cię kręci ta forma to powiedz o tym partnerowi. Osobiście widzę że partnerki mają dużą radość ze zmienności siły i częstotliwości z masowaniem pośladków i nie tylko (jak się już mocniej rozgrzejesz). Sama zauważysz że im mocniej będziesz podniecona tym mocniejsze klapsy możesz przyjąć bez bólu. Jeśli masz niedoświadczonego partnera to wszystko musisz mu mowić. Wielu facetów boi się "skrzywdzić małej dziewczynki" Nie jestem początkująca ale partner chce użyć większej siły i ja też tego chce i zastanawiam sie czy są jakieś sposoby żeby wytrzymać i żeby nadal sprawiał przyjemność większy ból. Czy np wcześniejsze rozmasowanie lub jakieś srodki przeciw bólowe pomogą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin40 759 Napisano Sierpień 11, 2021 4 godziny temu, Monika-- napisał: Nie jestem początkująca ale partner chce użyć większej siły i ja też tego chce i zastanawiam sie czy są jakieś sposoby żeby wytrzymać i żeby nadal sprawiał przyjemność większy ból. Czy np wcześniejsze rozmasowanie lub jakieś srodki przeciw bólowe pomogą Gdzieś widziałem jakieś specjalne ``trzepaczki`` do spankingu. Wyglądały jak paletki do ping-ponga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika-- 2 Napisano Sierpień 11, 2021 17 minut temu, Marcin40 napisał: Gdzieś widziałem jakieś specjalne ``trzepaczki`` do spankingu. Wyglądały jak paletki do ping-ponga. Ja preferuje dobry skórzany pas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach