Paryz London 1278 Napisano Sierpień 16, 2021 Które vlogerki kumplują się prywatnie ze sobą? Kiedyś Siadam i Gadam była nawet na jakimś wyjeździe z Szarlot t, ale znajomość nie przetrwała. Ada gada zadaje się z Karoliną Myśliwiec. Szusz z Łobuzami. Andziaks z Luką z Yuri i Ewa. Malinowa z No to jestem ( jak jeszcze nagrywala) I chyba z Ada Gada. Ania z FBB z Kretką-tę to się często nawet odwiedzają. Jeszcze jakieś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Truskawkowa97 72 Napisano Sierpień 16, 2021 5 minut temu, Paryz London napisał: Które vlogerki kumplują się prywatnie ze sobą? Kiedyś Siadam i Gadam była nawet na jakimś wyjeździe z Szarlot t, ale znajomość nie przetrwała. Ada gada zadaje się z Karoliną Myśliwiec. Szusz z Łobuzami. Andziaks z Luką z Yuri i Ewa. Malinowa z No to jestem ( jak jeszcze nagrywala) I chyba z Ada Gada. Ania z FBB z Kretką-tę to się często nawet odwiedzają. Jeszcze jakieś? Szusz już się nie kumpluje z lobuzami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paryz London 1278 Napisano Sierpień 16, 2021 Przed chwilą, Truskawkowa97 napisał: Szusz już się nie kumpluje z lobuzami Nie? Przypomniałam sobie, Boogie u nich była z wizytą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach