anonimowaanonimka 0 Napisano Sierpień 17, 2021 Cześć. Mam niedoczynność tarczycy, którą leczę ( euthyrox 50mg ). Gdzieś w internecie czytałam, że testy ciążowe przy niedoczynności często wychodzą fałszywe, pytanie czy tyczy się to pozytywnych jak i negatywnych? Czy mając negatywny wynik testu płytkowego jak i tego z krwi, który robiłam sama, mogę być w ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anonimowaanonimka 0 Napisano Sierpień 19, 2021 Dodam, że testy powtórzyłam po ok 7 tygodniach od współżycia. W zeszłym miesiącu była miesiączka, ale jak na mnie skąpa, testy wyszły wtedy również negatywne. Powtórzyłam je teraz ponownie, bo miesiączka się spóźnia, zrobiłam oba i ona negatywne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moni.B88 21 Napisano Sierpień 19, 2021 Poczekaj, czy ja dobrze rozumiem? Był sex 7 tygodni temu, następnie okres i teraz po okresie nie było zbliżenia i obawiasz się ciąży sprzed tych 7 tyg? Jeśli to dobrze rozumiem, to ciąże możesz wykluczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lisura.pl 1 Napisano Sierpień 19, 2021 16 minut temu, Moni.B88 napisał: Poczekaj, czy ja dobrze rozumiem? Był sex 7 tygodni temu, następnie okres i teraz po okresie nie było zbliżenia i obawiasz się ciąży sprzed tych 7 tyg? Jeśli to dobrze rozumiem, to ciąże możesz wykluczyć Dokładnie, w 99,9% przypadkach ciąża jest niemożliwa po okresie. Natomiast testy ciążowe, w przypadku niedoczynności tarczycy mogą wychodzić fałszywe, ale tylko te pozytywne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moni.B88 21 Napisano Sierpień 19, 2021 2 minuty temu, Lisura.pl napisał: Natomiast testy ciążowe, w przypadku niedoczynności tarczycy mogą wychodzić fałszywe, ale tylko te pozytywne. Co to za bzdura? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lisura.pl 1 Napisano Sierpień 19, 2021 2 minuty temu, Moni.B88 napisał: Co to za bzdura? Bzdura? Sama prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moni.B88 21 Napisano Sierpień 19, 2021 1 minutę temu, Lisura.pl napisał: Bzdura? Sama prawda powiedz w takim razie jaki wpływ hormony tarczycy mają na beta hcg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach