MamaMai 887 Napisano Sierpień 27, 2021 Hej, Chciałabym zrobić stopkę na kafeterii. Tzn myślałam żejuż zrobiłam tzn weszłam w konto -ustawianie konta-obszar ustawień-sygnatura. Tyle że jest niewidoczna. Ktoś wie dlaczego, co robię nie teges? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Sierpień 27, 2021 Na komputerze widzisz czy nie. Telefon jest ograniczony w tej materii. Czekaj, w sumie sprawdzę czy widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Sierpień 27, 2021 Widać. Waga. Wzrost. Powiodło się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 887 Napisano Sierpień 27, 2021 36 minut temu, Stała napisał: Widać. Waga. Wzrost. Powiodło się. Kurde ja nie widzę. Nawet na kompie. W czym może być problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 887 Napisano Sierpień 27, 2021 37 minut temu, Stała napisał: Widać. Waga. Wzrost. Powiodło się. Ale dzięki że W ogóle aż tak.sie zaangażowała w temat Co z tym moim kompem jest nie teges Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Sierpień 27, 2021 Nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach