Dalajlama 97 Napisano Sierpień 28, 2021 w social mediach. Dodała mnie do znajomych na instagramie chociaż sie nie znamy, ogląda wszystkie relacje i zrobiła sobie profil publiczny który zasypuje zdjęciami z moim ex. Ja ją ignoruje ale zastanawiam się po co to robi ? Trwa to już z rok ... co myślicie? Dodam że z byłym od dawna nie mam kontaktu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dalajlama 97 Napisano Sierpień 28, 2021 Odpowie ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dalajlama 97 Napisano Sierpień 28, 2021 Haha no raczej nie bo ze zdjęć wynika że miłość kwitnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dalajlama 97 Napisano Sierpień 29, 2021 Myślę że obserwuje mnie z jakiegoś powodu, bo gdyby go nie było olała by mnie i nie traciła czasu na stalkowanie nie sądzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia1991 1158 Napisano Sierpień 30, 2021 Ciekawisz ją wyłącznie jako była jej faceta. Dlatego sobie podgląda. A że wstawia z nim zdjęcia- to pewnie nie związku z tobą. Po prostu są bardzo zakochani, a ona chce to pokazać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach