Monia6 0 Napisano Sierpień 30, 2021 Hej, czy są tu mamy, które nie karmiły piersią, przez zażywane leki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama5 0 Napisano Sierpień 30, 2021 Karmię mm z innego powodu. Masz wyrzuty sumienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamamama 1 Napisano Sierpień 30, 2021 Tak, ja przeszłam na mm w 7 tygodniu życia dziecka, ponieważ wróciłam do leków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama5 0 Napisano Sierpień 30, 2021 Eh, rozumiem jak się czujesz. Ale jeśli musisz brać leki nie ma sensu się nakręcać. Nie ma sensu popadać w wyrzuty sumienia jeśli nie mamy na coś wpływu, nie możemy tego zmienić. Lepiej cieszyć się rodzicielstwem. Mój synek skończy za chwilę 6mcy i mm dostał już w szpitalu. Ostatecznie całkiem przestałam to karmić, gdy miał ok. 1mc. Było mi przykro, ale jest moim drugim dzieckiem na mm. Jeden syn zdrowy, drugi też się rozwija i rośnie. Córka karmione piersią 1,5l i do drugich urodzin wiecznie była chora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IgaA 61 Napisano Wrzesień 2, 2021 Dnia 30.08.2021 o 18:38, Kama5 napisał: Eh, rozumiem jak się czujesz. Ale jeśli musisz brać leki nie ma sensu się nakręcać. Nie ma sensu popadać w wyrzuty sumienia jeśli nie mamy na coś wpływu, nie możemy tego zmienić. Lepiej cieszyć się rodzicielstwem. Mój synek skończy za chwilę 6mcy i mm dostał już w szpitalu. Ostatecznie całkiem przestałam to karmić, gdy miał ok. 1mc. Było mi przykro, ale jest moim drugim dzieckiem na mm. Jeden syn zdrowy, drugi też się rozwija i rośnie. Córka karmione piersią 1,5l i do drugich urodzin wiecznie była chora. Dokładnie. Ja też pierwszego syna od początku karmiłam mm, a drugi może z 5 tyg. Karmiony piersią a później zanikł mi pokarm i mm. Nie ma sensu przejmować się czymś na co nie mamy wpływu. Dużo zdrowka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach