Justyna000 3 Napisano Sierpień 31, 2021 Cześć dziewczyny ja już tabletek nie potrzebuje poddaję się z moją walka, stwierdziliśmy z mężem że adoptujemy i tu pytanie czy któraś potrzebuje tabletki jak metformax 500 2 opakowania całe i połowa data Ważności :12.2022, Clostilbegyt 50mg 2 opakowania data ważność. 1.2025r. Progesterone besins 100mg data ważność :12.2022, i zostało mi 9 zastrzyków Neoparin 40mg których również nie zużyje .wszystko z datą ważności. odsprzedam za niższą cene. Jeśli kto jest zainteresowany proszę o wiadomość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiula3 35 Napisano Wrzesień 13, 2021 Jak odpuszczacie, to chociaż kontroluj dalej cykle, warto, a nuż widelec uda się po "odpuszczeniu" ze staraniami Termometr owulacyjny jest spoko do kontroli płodności, sama korzystam z MySense i jestem zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xenia9 28 Napisano Wrzesień 13, 2021 u nas zadziałało z kontrolą płodności na testerze Afrodyta Smart, warto próbować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach