anettta 0 Napisano Wrzesień 7, 2021 Cześć, czy znacie może miejsce w Warszawie, które robi specjalistyczne wlewy dożylne? Zależy mi na profesjonalnym miejscu dla pacjenta z licznymi dolegliwościami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rkingar 1 Napisano Wrzesień 8, 2021 Doskonałym miejscem na wlewy dożylne jest Przychodnia Leczenia Ran i Pielęgnacji Stóp na Melomanów 10. Dzięki Nim szybko odzyskałam zdrowie i moje wyniki krwi są nareszcie doskonałe! Serdecznie polecam, miejsce bezkonkurencyjne!!! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MariaN 1 Napisano Październik 11, 2021 W Warszawie jest kilka takich miejsc, które wykonują wlewy dożylne, natomiast bezkonkurencyjnym jest Przychodnia Leczenia Ran i Pielęgnacji Stóp. Usługa została wykonana na najwyższym poziomie z wcześniejszymi badaniami krwi, tak aby wlew był spersonalizowany. Po wykonaniu usługi czuję się znacznie lepiej, czuję, że "wracam" do sił. Polecam, warto! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach