SS04😂 0 Napisano Wrzesień 7, 2021 Witam, mam 17 lat i delikatny problem z penisem. A mianowicie jest on skrzywiony w górę tak mocno, że gdy wstanę to prawie dotyka brzucha. Powinienem się gdzieś z tym udać, czy nie jest to nic poważnego. Trochę średnia sytuacja, bo z jednej strony mam przez to kompleksy, ale z drugiej strony nie pójdę do starszych, bo co im powiem. Mamo, Tato... Udajmy się do urologa bo krzywo mi penis rośnie... Proszę powiedzcie, że to nic poważnego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SS04😂 0 Napisano Wrzesień 7, 2021 20 minut temu, Tojas napisał: Musisz powiesić na nim wiadro z wodą to ci się wyprostuje Widzę, że osiągnąłeś najwyższy poziom komedii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin40 759 Napisano Wrzesień 8, 2021 17 godzin temu, Tojas napisał: Musisz powiesić na nim wiadro z wodą to ci się wyprostuje Byleby mu się nie wygiął w drugą stronę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stop_czyk 184 Napisano Wrzesień 8, 2021 (edytowany) Czym Ty się chłopie przejmujesz. Z wiekiem opadnie. Weź dłoń w pięść i postaw kciuk w górę. Tak wygląda u nastolatka. Potem wskazujący wyprostuj. Tak u trzydziestolatka. A potem mały wyprostuj. Tak wygląda z dużą dozą optymizmu u 50cio latka. Każdy urolog Ci to powie. Edytowano Wrzesień 8, 2021 przez Stop_czyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddt60 1326 Napisano Wrzesień 9, 2021 to zależy czy możesz pannie włożyć. Jeśli tak to urolog nie jest potrzebny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
acordeon 1846 Napisano Wrzesień 9, 2021 21 godzin temu, Stop_czyk napisał: Czym Ty się chłopie przejmujesz. Z wiekiem opadnie. Weź dłoń w pięść i postaw kciuk w górę. Tak wygląda u nastolatka. Potem wskazujący wyprostuj. Tak u trzydziestolatka. A potem mały wyprostuj. Tak wygląda z dużą dozą optymizmu u 50cio latka. Każdy urolog Ci to powie. Najważniejsze, że stoi jak dzikiej świni ryj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddt60 1326 Napisano Wrzesień 10, 2021 20 godzin temu, acordeon napisał: Najważniejsze, że stoi jak dzikiej świni ryj jeśli wchodzi do kobiecej dziurki jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka92 6 Napisano Wrzesień 16, 2021 To go obniż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach