bobeksobie 382 Napisano Wrzesień 13, 2021 czy trzeba się spisać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza_nocna 47 Napisano Wrzesień 13, 2021 tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktosxdxd 0 Napisano Wrzesień 14, 2021 Oczywiscie ja się spisałam przez internet i mam z głowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.🌀, 123 Napisano Wrzesień 15, 2021 (edytowany) 2 minuty temu, brokencat87 napisał: ponoć wystarczy nie odmawiać, mówił o tym mecenas Jacek Wilk. zbyt prywatne pytania "Tak, jestem wolnościowcem. Dlatego popieram reżim Łukaszenki" ~ Jacek Wilk Edytowano Wrzesień 15, 2021 przez .🌀, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.🌀, 123 Napisano Wrzesień 15, 2021 5 minut temu, brokencat87 napisał: ponoć wystarczy nie odmawiać, mówił o tym mecenas Jacek Wilk. zbyt prywatne pytania Wilk i konfa widzą świat w dwóch kolorach regulacje i brak regulacji. Z tego powodu Białoruś czy Rosja są dla nich krajami wolnych ludzi a kraje pokroju Niemiec lewackim kołchozem bez perspektyw. Wilk jest tego idealnym przykład Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nimfeczka 56 Napisano Wrzesień 17, 2021 Dnia 15.09.2021 o 20:16, ., napisał: Tak, jestem wolnościowcem. Dlatego popieram reżim Łukaszenki" ~ Jacek Wilk Nie gadaj że Jacek tak gdzieś powiedział, to nie przeróbka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.🌀, 123 Napisano Wrzesień 17, 2021 2 minuty temu, Nimfeczka napisał: Nie gadaj że Jacek tak gdzieś powiedział, to nie przeróbka? To wniosek który mozna wysunąć po tym jak powiedział że na Białorusi jest więcej wolności niż w Polsce i w krajach zachodnich i po tym jak powiedział że Białorusi łatwiej założyć firmę niż w polsce co jest bzdurą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nimfeczka 56 Napisano Wrzesień 17, 2021 2 minuty temu, ., napisał: To wniosek który mozna wysunąć po tym jak powiedział że na Białorusi jest więcej wolności niż w Polsce i w krajach zachodnich i po tym jak powiedział że Białorusi łatwiej założyć firmę niż w polsce co jest bzdurą. Summa summarum fajny prawaczek Intelektualista taki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nimfeczka 56 Napisano Wrzesień 17, 2021 Oczywiście co do Białorusi nie zgadzam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktosxdxd 0 Napisano Wrzesień 17, 2021 Na nie które pytania wystarczy zaznaczyć że się nie chce odpowiadać ja tak zrobiłam ale rzeczywiście niektóre pytania to przesada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach