Chris19lat 4 Napisano Wrzesień 14, 2021 Witam tak jak w tytule co i jak to już na osobności możemy dogadać może być przez internet jak i spotkanie jestem mobilny aktualnie przebywam Śląsk/Łodzkie/Mazowieckie od siebie dodam ze mam 19 lat jestem mężczyzna płeć mi nie przeszkadza wiek tylko 18+ oczywiście na początku dam zweryfikować swoja tożsamość, wiek i sylwetkę zapraszam do odpowiadania 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chris19lat 4 Napisano Wrzesień 14, 2021 W odpowiedzi piszcie wiek płeć a ja wam dam znać przez co się skontaktujemy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mistrzerotyki 479 Napisano Wrzesień 15, 2021 Pomyliłeś strony, tu nabywców nie znajdziesz. Spróbuj na allegro;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda bez loginu 2258 Napisano Wrzesień 15, 2021 10 godzin temu, Chris19lat napisał: W odpowiedzi piszcie wiek płeć a ja wam dam znać przez co się skontaktujemy Niektóre tematy chyba nigdy nie przestaną mnie rozbawiać i zaskakiwać swoją głupotą Kisłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chris19lat 4 Napisano Wrzesień 15, 2021 11 minut temu, Magda bez loginu napisał: Niektóre tematy chyba nigdy nie przestaną mnie rozbawiać i zaskakiwać swoją głupotą Kisłam Może miałabyś ochotę popisac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3638 Napisano Wrzesień 15, 2021 Jestem zbyt młody i ładny, by za to płacić. 🥴 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach