Karina23 0 Napisano Wrzesień 17, 2021 Hej Dziewczyny! Od 3 dni boli mnie pod pachą i lewa pierś, sprawdzałam-nic nie wyczuwam niepokojącego, a może źle sprawdzam- sama już nie wiem! lekarza mam dopiero we wtorek a już wariuje...i wracając do tego od 3 dni również mam pryszcz na spodzie lewej piersi, taki bolący wielki pryszcz, czy możliwe że on tak promieniuje i mnie boli? Nie boli mnie ciągle tylko zazwyczaj jak mam ręke przywartą do ciała i czasem pokłuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Wrzesień 17, 2021 No pryszcz to paskudna sprawa w takich miejscach, czasem naprawdę boli duży obszar ciała, jak coś "wyskoczy". A do samobadania piersi bardzo fajna jest rękawica Femiglove, kiedyś dostałam z jakiejś okazji od przyjaciółki, polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SamiKa 0 Napisano Wrzesień 19, 2021 miałam kiedyś podobnie. Na szczęście po kilku dniach wyszedł pryszcz na zewnatrz. Ale trzeba się obserwować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Wrzesień 21, 2021 przy okazji tej piersi, to kontroluj od razu cykl, czy w porządku, bo to czasem w parze idzie. Ja wspomagam sie monitorem płodności Afrodyta Smart, jestem zadowolona. Pierś i węzły chłonne też kontroluj 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Wrzesień 21, 2021 2 godziny temu, Sarsaqw napisał: przy okazji tej piersi, to kontroluj od razu cykl, czy w porządku, bo to czasem w parze idzie. Ja wspomagam sie monitorem płodności Afrodyta Smart, jestem zadowolona. Pierś i węzły chłonne też kontroluj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach